Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Solutiile de motivare Cheque Dejeuner sustin conceptul Work Life Balance.


Autorul: Feraru Gabriela
Subiect: Cheque Dejeuner Romania
Adaugat la : February 21, 2012   Vizualizari : 2845
Rate Autor : Curent : 2.60 /5
Rate Articol : Curent : 2.48 /5Tichetele de masa, cadou, de vacanta, de cresa sau sociale emise de Cheque Dejeuner sunt instrumente ce aduc o serie de beneficii consistente atat angajatorului cat si angajatului dar si familiei acestuia.
Acordarea tichetelor de masa este o masura ce vine in sprijinul angajatilor reprezentand echivalentul unei mese zilnice. In calitate de beneficiari de tichete de masa Cheque Dejeuner, angajatii au acces la meniuri special concepute pentru ei de restaurantele din programul Cheque Meniu (meniuri in valoarea unui tichet si meniuri in valoarea a doua tichete de masa: www.cheque.ro/meniu-pranz-cheque/)

Tichetul Cadhoc este cadoul modern din fiecare zi sau din preajma Sarbatorilor, pentru angajati, pentru familie, pentru colaboratori. Angajatii le pot cheltui in magazine de toate tipurile, avand posibilitatea sa isi aleaga ei insisi cadoul din partea firmei.
Tichetele de cresa vin in sprijinul salariatilor cu copii de pana la 2 ani care isi reiau activitatea profesionala in locul concediului de ingrijire a copilului. Angajatii vor beneficia de salariul plus gratuitatea substantiala (370 lei lunar) pentru achitarea cresei copilului asigurand astfel confortul atat de necesar in viata de familie.
Tichetele de vacanta - pot fi oferite ca bonus sau prima de vacanta incurajand angajatii sa se bucure de concediu alaturi de cei dragi. Astfel se vor intoarce la serviciu cu forte proaspete si un tonus care se va vedea in performanta lor.
Pentru angajatorii implicati in motivarea angajatilor, Cheque Dejeuner pune la dispozitie o solutie eficienta: Clubul Cheque Dejeuner. Astfel ca pentru o cina la restaurant cu familia, pentru distractia copiilor intr-un spatiu de joaca, pentru achizitionarea unor produse pentru casa, afacerea sau timpul liber salariatii care utilizeaza tichete Cheque Dejeuner beneficiaza de ofertele speciale ale Clubului. Clubul ofera discounturi importante de pana la 50% (www.cheque.ro), dar si premii lunare in tichete cadou (www.cheque.ro/jocuri-si-concursuri).
Implicarea Cheque Dejeuner in dezvoltarea si motivarea propriilor angajati a fost premiata cu locul al II-lea, la categoria 100 - 250 de angajati in cadrul "Galei companiilor implicate in viata echilibrata a angajatilor" organizata de Dynamic Human Resources. Proiectul "Copiii - Zambetele din viata noastra" cu care compania noastra s-a inscris in competitie s-a facut remarcat prin evenimentele organizate pentru parinti si copii cu scopul ca acestia sa petreaca cat mai mult timp de calitate impreuna. De asemenea Cheque Dejeuner a primit premiul special al juriului pentru cea mai mare medie obtinuta la feedback-ul dat de angajati.


Resurse Web : www.chequedejeuner.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories