Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Start EUROPAfest 2011!


Autorul: Horatiu Bogdana
Subiect: jmEvents
Adaugat la : May 3, 2011   Vizualizari : 971
Rate Autor : Curent : 2.55 /5
Rate Articol : Curent : 2.51 /5Cu 18 ani de existenţă in Romania, EUROPAfest este considerat o impletire armonioasă a patru stiluri muzicale diferite, in spectacole ce abundă de bun gust şi profesionalism: jazz, blues, pop şi classic. Scenă capitalei va fi animată de prestaţiile unor trupe de muzicieni profesionişti precum The Merry Poppins / Austria, Atmasfera / Polonia-Ucraina, Ari Borger Quartet / Brazilia-SUA şi Art Voices / Armenia care impregnează muzica pe care o creează cu inedite influenţe balcanice, de reggae, etno-rock, de cabaret sau soul. De asemenea, spectatorii vor avea ocazia să simtă emoţia celor două mari competiţii internaţionale: Bucharest Internaţional Jazz Competition şi Jeunesses International Flute Competition, dar şi să se delecteze cu seri relaxante de primăvară, asistand la concertele in spaţii neconvenţionale, din cadrul Caffe Festival.

Ediţia cu nr. 18 debutează pe 7 mai printr-un concert dedicat Zilei Europei, realizat in parteneriat cu Reprezentanţa Comisiei Europene in Romania. Festivalul de anul acesta se deschide cu imnul oficial al Uniunii Europene pe ritmuri jazz, o reinterpretare elegantă şi proaspătă a celebrei "Oda Bucuriei" de Ludwig Van Beethoven. Astfel, aranjamentul creat special pentru această ocazie imbrăca binecunoscuta temă in armonii de ethnic-jazz, subliniind diversitatea culturală a Europei, sărbătorită in cadrul festivalului. Artiştii de pe intreg continentul, vor transforma Imnul intr-o veritabilă călătorie sonoră, aducand un tribut propriei culturi.

Cotat ca unul dintre primele 3 concursuri de jazz ale Europei, Bucharest International Jazz Competition reuneşte pe scenele bucureştene 18 trupe şi vocalişti din 21 de ţări. Timp de o săptămana, publicul se va putea delecta cu momente interpretative unice, ce abundă de originalitatea şi nonconformism, prezentand noile tendinţe din jazz la nivel mondial.

Şi pentru că muzica bună nu are limite, EUROPAfest imbrăca primăvara in fundalul muzical al flautului la cea de-a 18-a ediţie a Jeunesses International Music Competition. 145 de flautişti din 40 de ţări vor transforma Bucureştiul intr-un oraş de poveste, in care virtuozitatea, talentul şi rafinamentul se vor intrece in interpretări muzicale inedite in faţa unui juriu de specialişti internaţionali.

In cadrul EUROPAfest, un loc aparte il ocupă Caffe Festival, desfăşurat in perioada 8-12 mai la Club Tribute şi Club Loft. Odată ce vei păşi in locaţiile care diferă complet de sălile tradiţionale de concerte, te vei molipsi de bună dispoziţie şi poftă de viaţă, iar ritmurile de jazz, blues şi pop iţi vor acapara simţurile, pentru o terapie de muzică bună. Spaţiul neconvenţional, atmosfera electrizantă, calitatea reprezentaţiei, ritmurile inedite ce oscilează intre relaxant şi antrenant şi momentele de improvizaţie, toate acestea reprezintă colajul muzical ce defineşte prin excelentă Caffe Festival.

Pe 13 mai, Gala EUROPAfest celebrează intr-o atmosferă plină de emoţie şi entuziasm cei mai buni muzicieni ai Europei. Seara aduce in concert cele mai apreciate prezenţe din festival, moment ce va celebra excelenţa muzicală, o seară in care evoluează cei mai buni artişti, cele mai bune trupe şi cei mai buni instrumentişti, iar publicul va avea ocazia să afle cine sunt castigatorii celor două concursuri. Agenda EUROPAfest 2011 promite motive de evadare din cotidian, incat va fi greu să iţi alegi un singur eveniment. Nu uita! Festivalul oferă! Tu alegi!"

Biletele au fost puse in vanzare pe www.tickefan.ro, in reţeaua magazinelor Flanco şi de pe biletoo.ro. Studenţii au intrare liberă la anumite concerte in limita locurilor disponibile.

Informaţii suplimentare şi fotografii:
jmEvents : 0720.31.61.62 / 0740.759.566 | office@jmEvents.ro | www.jmEvents.ro
Facebook: www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest


Resurse Web : EUROPAfest jmevents

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories