Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Stem SURE va asteapta la Baby Expo si Baby Boom cu un CADOU Made in Danemarca


Autorul: Alina Stefan
Subiect: Stem Sure
Adaugat la : November 19, 2012   Vizualizari : 430
Rate Autor : Curent : 2.73 /5
Rate Articol : Curent : 2.32 /5Toate contractele incheiate pe perioada targurilor Baby Expo si Baby Boom beneficiaza de recoltare si procesare GRATUITA a celulelor stem mezenchimale (din tesutul de cordon ombilical).

Toate contractele de recoltare celule stem si tesut ombilical semnate cu Stem SURE in perioada 22 noiembrie - 2 decembrie 2012 (perioada de desfasurare a targurilor Baby Expo si Baby Boom) vor beneficia de CADOUL made in Danemarca special pregatit pentru aceasta perioada: recoltarea si procesarea GRATUITA a celulelor stem mezenchimale (din tesutul de cordon ombilical). Discountul oferit este in valoare de 138 de Euro (14% din valoarea contractului).

Stem SURE va asteapta in perioada 22 - 25 noiembrie 2012 la Sala Polivalenta, Bucuresti (Targul Baby Expo), intre orele 10.00 - 19.00, sau in perioada 29 noiembrie - 2 decembrie 2012 la Romexpo, Pavilioanele C4-C5, intre orele 10.00 - 19.00, sau la sediul din Bucuresti al Companiei (str Randunelelor nr 9, sector 3, Bucuresti), sau oriunde in tara prin intermediul reprezentantilor medicali, pentru a beneficia de pretul special pregatit pentru aceasta perioada: recoltare si procesare de sange si tesut ombilical, toate oferite doar la pretul recoltarii sangelui ombilical.

Dr Bogdan Ivanescu, presedinte Stem SURE: "Si in aceasta toamna ne dorim sa fim alaturi de tinerele familii si sa le oferim sprijinul nostru la inceput de drum. Am pregatit pentru dumneavoastra o oferta speciala, de care va invitam sa profitati si sa descoperiti calitatea serviciilor medicale daneze. Este o garantie in plus pentru sanatatea familiei dumneavoastra si un inceput cu dreptul in viata."
Stem SURE, Compania daneza de recoltare celule stem, ofera pacientilor din Romania servicii de recoltare, procesare si stocare celule stem, in cadrul laboratorului StemCare din Danemarca, cea mai mare si mai experimentata banca din zona Scandinaviei. Cu peste 10 ani experienta in procesarea si stocarea sangelui ombilical, Stem SURE aduce in Romania calitatea serviciilor medicale daneze.


Resurse Web : www.stemsure.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories