Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Stivuitoare pentru depozit livrate gratuit de Mos Craciun


Autorul: chican cristian
Subiect: starwood industrial group
Adaugat la : December 9, 2011   Vizualizari : 974
Rate Autor : Curent : 2.70 /5
Rate Articol : Curent : 2.47 /5De luna cadourilor Mos Craciun livreaza gratuit stivuitoarele de depozit, tuturor clientilor magazinului online 2u2me. Cu prilejul sarbatorilor de iarna, magazinul online pentrui case si gradini, ofera cadou transportul stivuitoarelor pentru depozit. Aceasta initiativa are la baza permanenta preocupare a magazinului de crestere a gradului de satisfactie a cumparatorilor sai. Anularea cheltuielilor clientului cu transpotul este o masura menita a sprijinii reducerea costurilor destinate achizitiei de unelte si echipamente specifice activitatii de depozit.

Magazinul online 2u2me organizeaza aceasta oferta speciala intr-un pachet ce se poate identifica in categoria proprie preturilor speciale si a ofertelor cadou, numita "Articole La Pret Redus". Aceasta oferta speciala ce urmareste favorizarea cumparatorului magazinului, poate fi accesata in perioada 1-23 Decembrie, perioada de intensa activitate a lui Mos Craciun. Magazinul daruieste clientilor sai transportul gratuit la stivuitorul manual pentru depozit oriunde in Bucuresti sau in tara.

Stivuitoarele manuale pot reprezenta o reala alternativa a electrostivuitoarelor ori a motostivuitoarelor acolo unde interventia acestora nu se poate justifica. Astfel, unde spatiul de depozitare nu poate avantaja deplasarea acestora, ori natura marfurilor de transportat nu impune un asemenea utilaj, stivuitorul manual pentru depozit poate fi o solutie ideala. De asemenea, in cazul stivuitoarelor manuale, costurile induse de activitatile de depozit pot fi nule. Acest lucru este posibil datorita functionarii stivuitorului manual fara energie electrica sau combustibil.

Stivuitorul manual de depozit dispune de o manevrabilitate superioara ce fac din acesta o unealta adecvata activitatilor de depozit. Transportul si ridicarea marfurilor se poate realiza simplu si usor, fara efort suplimentar din partea celui ce il utilizeaza. De asemenea poate organiza un volum mare de marfuri in timp redus in conditiile unui consum "0" de carburant. Intretinerea unui astfel de stivuitor pentru depozit nu va implica costuri ridicate. In plus pretul de achizitie in cazul stivuitorului manual este net inferior fata de cel al unor motostivuitoare ori electrostivuitoare.

Privilegiul oferit de magazinul online 2u2me in perioada 1-23 Decembrie in cazul ofertei la stivuitorul manual pentru depozit, il constitue scutirea cumparatorului de taxele de expeditie. In cele mai multe dintre cazuri aceste taxe pot depasi pragul de confort financiar al clientului. Atat datorita greutatii sale fizice ce depaseste doua sute de kilograme ori a celei volumetrice deloc neglijabile, suma destinata transportului paote fi substaniala. Costul de transport al stivuitorului manual mai putin comod in multe dintre cazuri, poate fi acum asumat de magazinul online 2u2me.

http://www.2u2me.ro/pachete-la-preturi-speciale/482-stivuitor-manual.html


Resurse Web : Stivuitoare Depozit

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories