Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Suc integral de mere Valea Mare la Global Dignity Day


Autorul: Alexie Andrei
Subiect: S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L.
Adaugat la : October 17, 2011   Vizualizari : 566
Rate Autor : Curent : 2.79 /5
Rate Articol : Curent : 2.55 /5Valea Mare are deosebita placere de a fi alaturi de organizatorii Global Dignity Day in Romania cu suc integral de mere Valea Mare. Astfel, o sa ne gasiti pe 20 octombrie 2011, la Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Bucuresti, incepand cu ora 13.00, sustinand un concept international care ajunge anul acesta in premiera si in Romania.
Incepand cu anul 2008, Global Dignity Day se celebreaza in peste 60 de tari din lume pe 20 Octombrie, unul dintre obiectvele initiativei fiind ca pana in 2020, aceasta data sa fie sarbatorita in mai mult de 50% din tarile de pe glob. Conceptul Global Dignity Day a fost fondat de catre Alteta Sa Regala Haakon al Norvegiei (HRH Crown Prince Haakon of Norway), John Hope Bryant - antreprenor de succes si politician american si Pekka Himanen, filozof finlandez cunoscut pe plan mondial, membrii ai Young Global Leaders.
Pornind de la ideea ca demnitatea este universala, temelie a umanitatii noastre si sursa a drepturilor omului, conceptul de demnitate este cel care, in ciuda tuturor diferentelor, ne uneste in valori. Astfel, Global Dignity si-a stabilit 5 mari principii pe care se bazeaza:
1. Fiecare om are dreptul de a avea o viata demna.
2. O viata demna inseamna atingerea propriului potential, care presupune a avea un nivel uman de asistenta medicala, educatie, venit si securitate.
3. Demnitate inseamna a avea libertatea de a lua decizii cu privire la propria viata si de a fi respectat pentru acest drept.
4. Demnitatea ar trebui sa fie principiul de referinta si baza tuturor actiunilor noastre.
5. In mod fundamental, propria noastra demnitate este interdependenta cu demnitatea celorlalti.
Initiativa Global Dignity va aborda 2 probleme actuale si de o importanta fundamentala: perceptia negativa asupra calitatii sistemului educational, cercul vicios al promovarii non-valorilor.
La evenimentul din data de 20 octombrie desfasurat la Colegiul National "Gheorghe Lazar" sunt asteptati in jur de 200 de participanti, dintre care 150 elevi de la diferite licee din Bucuresti. Cei interesati sa participe sunt rugati sa se inscrie la adresa globaldignityromania@gmail.com pana pe 18 octombrie, precizand numele, clasa si liceul de provenienta.
Ne vedem pe 20 octombrie!
Pentru a afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare si despre celelalte sucuri 100% naturale Valea Mare vizitati www.valea-mare.ro, deveniti fan pe Facebook la www.facebook.com/valeamare si urmariti-ne pe Tweeter (twitter.com/valeamare). Valea Mare este o tanara marca locala creata pentru iubitorii de fructe de o familie de iubitori de fructe, cu scopul declarat de a va oferi cele mai bune sucuri naturale de mere si de fructe de livada, obtinute 100% direct si doar din fruct. Noi stim ca, la fel cum doar cele mai bune mere pot da cel mai bun suc de mere, numai o afacere de familie creata cu multa dragoste pentru produse direct din natura poate oferi un suc natural de cea mai buna calitate. Sucurile naturale Valea Mare pot fi gasite in bacanii, magazine traditionale, restaurante si alte locatii care comercializeaza produse naturale de calitate.
Valea Mare, direct din natura
www.valea-mare.ro
Contact: S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L.
Valea Mare - Pravat, Str. Baracie nr. 544, Arges, 117805
Marius Stanciu-Manolescu
Tel: 0722.439.365
Email: mmanolescu@valea-mare.ro


Resurse Web : Blog Valea Mare

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories