Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Succesultau.ro, portal de recrutare si dezvoltare a carierei dvs


Autorul: Canavoiu Alexandru
Subiect: Succesul Tau
Adaugat la : September 18, 2011   Vizualizari : 595
Rate Autor : Curent : 2.76 /5
Rate Articol : Curent : 2.67 /5Pe fondul situatii economice existente in Romania si nu numai, unde piata muncii joaca un rol important unde organizatiile resimt din ce in ce mai acut nevoia de a atrage si de a selecta cei mai competenti si promitatori indivizi, recrutarea si selectia, au devenit responsabilitati cruciale ale profesionistilor de resurse umane, responsabiitatti ce joaca un rol cheie in fixarea, consolidarea si mentinerea valorilor unei companii, atat in promovarea flexibilitatii si maximizarea profitului, dar si in maximizarea contributiei individuale la obiectivele organizationale.
In acest context, la sfrasitul lunii August www.succesultau.ro a lansat official serviciul de “Video CV” in judetul Arges, serviciu lansat din dorinta de a oferii publicului larg informatii mai complete in ceea ce priveste recrutarea de personal. Aceasta sectiune a site-ului www.succesultau.ro ofera posibilitatea, ca pe langa informatiile elementare continute intr-un CV, sa poata fi observate si anumite particularitati ale personalitatii persoanei selectate pentru interviul preliminar, particularitati ce pot asigura un plus de informatie atunci cand exista nevoia de a selecta un candidat. Prin oferirea acestui serviciu se reduc si mai mult timpi de recrutare pentru viitorul angajator, beneficiar al serviciilor oferite de catre www.succesultau.ro.
Pentru candidatii din baza de date dar si a celor care doresc sa se dezvolte pe plan profesional, agentia “succesul tau” vine cu o oferta si mai avantajoasa.
Fiecare candidat are propria lui personalitate, are propria lui perceptie fata de munca fata de angajator. “Succesul tau” selecteaza, evalueaza si recomanda, in functie de cerintele clientului persoana(persoane) care indeplinesc aceste cerinte dar se si muleaza pe personliatatea angajatorului, astfel fiind eliminate punctele vulnerabile ale personalitati.
In situatia in care exista un candidat care indeplineste cerintele angajatorului dar din punct de vedere al acelor caracteristici ale personalitatii necesare in a castiga increderea angajatorului ca el este cel mai potrivit pentru postul vacant, ca (persuasiunea, prezentarea fata in fata cu angajatorul, etc.), “succesul tau” ofera consilierea psihologica gratuita in obtinerea (acolo unde nu exista), slefuirea sau intarirea acestor caracteristici necesare promovarii fiecarui candidat. Fara acest act de vanzare a calitatilor pe care candidatul le detine(sau le dobandeste) in urma evolutiei sociale, nu ar exista interviul preliminar, fata in fata cu un posibil angajator. Acum cand stim cu toti ca la nivel de invatamant, in Romania nu s-a facut cine stie ce, tot asteptam ca viitorul canditat sa fie perfect cerintelor noastre. Initiativa noastra este de a completa acest gol din bagajul candidatilor, gol ce poate fi o piedica destul de mare in a obtine locul de munca la care fiecare viseaza. Agentia noastra vine in sprijinul atat al angajatorului cat si al celui care doreste sa se angajeze fie ca are o experienta bogata in meseria sa fie ca este proaspat absolvent. Pentru aceia care doresc mai multe informatii referitaoare la felul in care se deruleza acest program de consiliere sau recrutare, va rugam contactati personalul www.succesultau.ro la adresa contact@sucecsultau.ro sau pe numerele de telefon afisate in site la rubrica contact.
Va multumesc


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories