Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Syscom 18 a adus in Romania doua modele de calibratoare care stabilesc un nou record mondial


Autorul: Popescu Silvia
Subiect: SYSCOM 18
Adaugat la : September 19, 2012   Vizualizari : 445
Rate Autor : Curent : 2.59 /5
Rate Articol : Curent : 2.10 /5AMETEK Calibration Instruments a lansat doua noi modele de calibratoare de temperatura cu bloc uscat, destinate aplicatiilor care necesita atat o racire extrema, cat si o incalzire la temperaturi inalte. Modelele, JOFRA PTC-125 Cooler si RTC-159 Ultra Cooler, sunt distribuite in Romania prin compania de automatizari industriale si sisteme de masura Syscom 18.
"Prin caracteristicile inovatoare si desing-ul imbunatatit, ambele calibratoare ofera un domeniu foarte larg de masurare, ceea ce le face ideale pentru etalonarea senzorilor utilizati in medicina, farmaceutica, biotehnologie si industria alimentara.", explica reprezentantii Syscom 18.
Calibratorul JOFRA PTC-125 este cel mai nou membru al familiei PTC - Professional Temperature Calibrator. Avand un domeniu de masurare de la -90C la +125C, instrumentul ofera o interfata intuitiva usor de utilizat. Calibratorul JOFRA RTC-159 completeaza seria JOFRA RTC - Reference Temperature Calibrator si este cel mai performant calibrator de temperatura produs de AMETEK, avand cel mai larg domeniu de masurare de la -100C la +155C. Ambele calibratoare incorporeaza un racitor Stirling de mare eficienta care ofera o viteza mare atat pe racire, cat si pe incalzire. Modelul RTC-159 poate ajunge, de exemplu, la -80C in 65 de minute.
JOFRA RTC-159 este dotat cu sistemul de compensare a incarcarii termice DLC - Dynamic Load Compensation, care genereaza uniformitatea temperaturii indiferent de numarul de senzori sau de marimea acestora. Ambele calibratoare sunt dotate cu functia de conectivitate plug'n'play a senzorilor inteligenti, prezinta afisaj VGA cu diagonala mare de 5,7 inch si conectare USB pentru comunicatii imbunatatite si aplicatii software. Pe langa senzorii de referinta interni, pot fi utilizati, la ambele calibratoare, si senzorii de referinta externi de mare exactitate STS - Superior Temperature Standard.

Familia JOFRA de calibratoare de temperatura cu bloc uscat face parte dintr-o linie completa de produse destinate masurarii presiunii, temperaturii si calibrarii promovate la nivel international de catre distributiorii AMETEK Calibration Instruments. Marcile consacrate ale grupului sunt JOFRA, pentru calibratoare, FP, pentru traductoarele de temperatura, si M&G, pentru calibratoarele cu greutate. In Romania, toate aceste branduri sunt distribuite prin Syscom 18.
AMETEK Calibration Instruments se numara printre liderii mondiali in productia de instrumente de calibrare pentru temperatura, presiune si semnale de proces. Compania este parte a grupului AMETEK Inc., lider global in domeniul instrumentelor electronice si echipamentelor electromecanice, cu vanzari anuale care depasesc 3 miliarde USD.


Resurse Web : www.syscom.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories