Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


TRAVELIO iniţiază studenţii de la Universitatea din Oradea, Departamentul de Geografi


Autorul: Lepus Filip
Subiect: Travelio
Adaugat la : March 7, 2012   Vizualizari : 433
Rate Autor : Curent : 2.28 /5
Rate Articol : Curent : 2.18 /5TRAVELIO comunică cu studenţii de la Universitatea din Oradea, permiţandu-le acestora să beneficieze gratuit de avantajele acestui sistem.

TRAVELIO vine in intampinarea studenţilor şi cadrelor didactice, oferindu-le un modul de producţie şi gestionand electronic intreaga activitate. Astfel, TRAVELIO susţine studenţii şi ii ajută să se pregătească in acest domeniu, oferindu-le training specializat şi suport online.

Travelio ERP este programul de gestiune destinat agenţiilor de turism tour‐operatoare. Modulul de productie permite managementul unei game largi de servicii turistice: Cazări Individuale (On request, Allotment, Garantii), Transport (Autocare şi curse charter), Asigurări, Pachete turistice, Oferte speciale.

Cu sistemul TRAVELIO ERP se poate integra şi serviciul prin care se realizează site‐uri web de prezentare a ofertelor turistice şi soluţii
de vanzare online (bilete de avion, pachete, cazări).
Sistemul TRAVELIO permite o sintetizare a volumului şi a valorii serviciilor prestate: pană la o dată anume, pe tipuri de servicii, pe furnizori de servicii, pe companii/entităţi care aparţin grupului de clienţi, pe persoane fizice care au beneficiat de serviciile respective.
Sistemul ERP este accesibil din exterior prin modulul online (către agenţiile revanzătoare) şi prin XML (către site‐uri, deci clienţilor finali). Prin modulul de furnizori externi se poate implementa conexiunea online cu orice tour‐operator care oferă astfel de legături.

Universitatea din Oradea, prin Departamentul de Geografie, Turism şi Amenajarea Teritoriului integrează sistemul TRAVELIO ERP, incadrindu-se in tendinţele actuale ale pieţei, pe care le urmează şi agenţiile tour-operatoare din Romania.


Resurse Web : Travelio

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories