Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Targ de nunta Constanta


Autorul: Andreea Gudiu
Subiect: www.nunta-constanta.ro
Adaugat la : March 2, 2012   Vizualizari : 492
Rate Autor : Curent : 2.69 /5
Rate Articol : Curent : 2.44 /5Editia din anul 2012 a expozitiei "Targul pentru nunti" se va desfasura intr-un cadru elegant, oferit de Centrul EuroLitoral (fostul Bingo – Mamaia), in perioada 02 – 04 martie 2012.
Pentru tinerii in prag de casatorie, care isi pregatesc marele eveniment, aceasta manifestare expozitionala constituie o mare oportunitate de a consulta ofertele promotionale si noile tendinte ale acestui domeniu.

Pe o suprafata de aproximativ 1.000 de mp., un numar de 40 de firme specializate din Constanta, Bucuresti, precum si din alte judete ale tarii: Brasov, Tulcea, Ilfov, Oradea, ofera viitorilor miri o gama completa de articole, accesorii si servicii pentru o nunta pe care fiecare o viseaza.
Targul se desfasoara in aceiasi parametrii ca si anul precedent, suprafata si numarul de firme pastrandu-se la aceleasi cote.Standurile organizatorilor de nunti mai includ aranjamente florale, decoratiuni, meniuri speciale, imbracaminte pentru miri, dar si pentru domnisoarele de onoare si nasi.

Va asteptam sa vizitati Targul pentru Nunti:

vineri, 02 martie 2012, intre orele 10:00 - 20:00
sambata, 03 martie 2012, intre orele 10:00 - 20:00
duminica, 04 martie 2012, intre orele 10:00 - 16:00

In ziua de azi, sarbatoarea nuntii s-a transformat intr-o manifestare complexa, unde fiecare detaliu este foarte important. De aceea, organizatorii s-au straduit sa aduca in atentia celor interesati toate aceste aspecte legate de organizarea celui mai important eveniment din viata cuplurilor.
De asemenea, este evident faptul ca din ce in ce mai multi tineri aleg o agentie specializata, care sa-i consilieze si care sa se ocupe de organizarea unui astfel de eveniment, alegandu-se cu o petrecere de calitate din toate punctele de vedere.

In acest cadru organizat puteti alege oferta care vi se potriveste cel mai bine, atat din punct de vedere al bugetului, cat si din punct de vedere al stilului, intrucat luxul nu este legat neaparat de bani, ci de stil si personalitate.
Va asteptam cu drag!


Resurse Web : Targ nunta Constanta

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories