Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Targ inedit de haine - pentru prima data in Bucuresti


Autorul: Soare Raisa
Subiect: Zara, Bershka, H&M, Reserved, Cropp, Takko, FOX, Kenvelo, Zoom Cafe
Adaugat la : August 6, 2012   Vizualizari : 563
Rate Autor : Curent : 2.60 /5
Rate Articol : Curent : 2.26 /5A closet full of clothes but nothing to wear?!

In data de 11 august, intre orele 10:00 si 18:00, Anamaria Vladu si Cristina Chita te asteapta la terasa Zoom Cafe (etaj 6) din strada Coltei, nr 44, zona Universitate sa iei parte la un targ inedit.

Pornind de la intrebarea celebra "Cu ce ma imbrac maine?" pe care si-o pun zilnic femeile, in fata unui sifonier plin cu haine, Anamaria si Cristina iti propun o alternativa diferita de a-ti improspata garderoba si de a descoperi noi combinatii vestimentare cat mai creative: un targ in care "sa faci schimb de haine". In urma unei curatenii temeinice in dressing-ul tau, vei aduce maxim 10 articole vestimentare de care te-ai plictisit, pentru a le putea schimba cu tot atatea articole, pe care le vei alege din "sifonierul" celorlalte participante.

"Ideea ne-a venit in timp ce ne aminteam cat de placut era sentimentul acela de a face schimb, inca din copilarie, cand faceam asta cu rochitele papusilor. Toate avem haine care au ramas uitate si pe care nu mai avem de gand sa le purtam. De ce sa nu le schimbam cu altele ce pot deveni tinuta zilei de maine?" spune Anamaria Vladu.

Targul va avea loc sambata, 11 august incepand cu orele 10:00 si se va desfasura pana la ora 18:00, la terasa Zoom Cafe de la etajul 6, din Strada Coltei, Nr 44, zona Universitate. Acolo te vei putea bucura de o priveliste superba ce iti va hrani inspiratia, in timp ce iti vei alege produsele cu care vrei sa pleci acasa.

"Am ramas placut surprinse sa vedem cat de bine reactioneaza fetele la o astfel de idee, asa ca ne-am propus ca acest targ sa aiba o continuitate pentru ca avem si alte idei originale, legate de desfasurarea fiecarei editii. In plus, vrem sa le surprindem cu o multime de concursuri si provocari, insa nu vrem sa dezvaluim totul. Vor descoperi numai venind sambata, cand vom bea impreuna un ceai cu gheata si ne vom bucura de un mix de dressing-uri", marturiseste Cristina.

In cadrul targului va avea loc si o tombola, astfel ca fiecare paricipanta va fi automat inscrisa si va putea beneficia de numeroase premii. Ne vedem acolo!


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories