Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Targ Nunti - Iulius Mall Timisoara


Autorul: Andreea Gudiu
Subiect: www.nunta-timisoara.ro
Adaugat la : January 18, 2012   Vizualizari : 550
Rate Autor : Curent : 2.68 /5
Rate Articol : Curent : 2.33 /5Seria targurilor de nunta din Timisoara continua cu Targul de Nunti de la Iulius Mall, in perioada 03-05 februarie 2012.

Cel mai mare si important eveniment de profil gazduit de Timisoara va avea loc in incinta Iulius Mall Timisoara si se va desfasura pe toate cele 3 niveluri ale mall-ului (demisol, parter si etaj).

Numerosii expozanti de la IULIUS MALL vor pune la dispozitia clientilor o oferta variata si completa pentru organizarea nuntii perfecte. Cei interesati vor afla care sunt ultimele tendinte in materie de decoratiuni nunta, aranjamente florale, invitatii, marturii, coafuri, torturi, restaurante, sonorizari, fotografi, cameramani, etc. in plus, specialistii in domeniu vor sta la dispozitia vizitatorilor cu sfaturi, idei si oferte valabile doar pe durata targului.

Domnisoarele din Timisoara care inca nu si-au gasit rochia de mireasa mult visata nu trebuie sa se ingrijoreze. Numeroase modele, clasice, moderne, cu trena sau fara, toate asteapta sa fie probate si achizitionate de viitoarele mirese. Nici barbatii nu au fost uitati, acestia putand sa isi aleaga costumul din bogata oferta a caselor de moda si a producatorilor prezenti la targul de nunti de la IULIUS MALL.

Sunteti asteptati sa va organizati nunta profitand de cele mai bune oferte pe care le veti gasi doar in cadrul Targului de Nunti de la Iulius Mall Timisoara!


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories