Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Targul International ISH Frankfurt 2011


Autorul: ImagineTact Tact
Subiect: VOGEL&NOOT
Adaugat la : May 9, 2011   Vizualizari : 1002
Rate Autor : Curent : 2.63 /5
Rate Articol : Curent : 2.56 /5La Targul International ISH, targ de constructii civile si industriale, instalatii electrice si sanitare, aer conditionat si ventilatie de la Frankfurt 2011, VOGEL&NOOT a atras atentia prin produsele sistemului de incalzire bazat pe ultimele tendinte in tehnologia incalzirii, prezentate intr-un prototip care a fost conceput special pentru combinatia cu o pompa de caldura la joasa temperatura (mai mica de 40grd C).

* Sustinem incalzirea ecologica prin energii regenerabile

VOGEL&NOOT a deschis drumuri noi in materie de incalzire "verde" cu energii regenerabile, cum ar fi pompele de caldura si tehnologia solara, precum si incalzirea eficienta din punctul de vedere al resurselor in locuinte si spatiile de lucru. Modul de abordare ECO al VOGEL&NOOT face ca acesta sa fie optiunea ideala atat in conditii de temperatura scazuta, cat si ridicata, pentru a aduce la un numitor comun obiectivele protejarii mediului cu cerintele de confort termic. in cele trei categorii: radiatoare, radiatoare design si sisteme de incalzire prin pardoseala, VOGEL&NOOT ofera solutii de incalzire economice, din punct de vedere al energiei, estetice si flexibile pentru cele mai exigente cerinte.

* Eficienta si confort datorita tehnologiei inovatoare

in afara de radiatoarele panou "compacte" sau "cu ventil incorporat" deja existente de mult pe piata, VOGEL&NOOT convinge instalatori si utilizatori finali prin intermediul radiatoarelor sale cu racordare mediana T6, precum si datorita gamei de radiatoare cu fata plana si pentru modernizare. Datorita acreditarii europene eco-label ECO, aceste radiatoare asigura o economie minima de energie de 8% si o economie medie de pana la 15 %, in unele cazuri valorile ajungand chiar si pana la 40 %, in comparatie cu vechile radiatoare de fonta cu elementi. in plus, T6 se remarca prin nenumaratele avantaje la proiectare si montaj, care asigura o economie de timp si usureaza lucrarile. Tehnologia inovatoare asigura o temperatura cu pana la 10% mai redusa, fara a fi afectat confortul termic. in plus, radiatoarele prevazute cu acreditarea europeana ECO-label pot fi utilizate in mod economic si ecologic la o temperatura cuprinsa intr-o plaja mare de valori, care variaza intre 40grd C si 95grd C, compatibile cu orice sursa de energie regenerabila. Noutate: din acest moment toate radiatoarele cu ventil incorporat de la VOGEL&NOOT sunt echipate din fabrica cu un ventil, cu valori kv prestabilite, care asigura o echilibrare hidraulica optima, economie de timp si de lucru pentru instalatori si proiectanti, precum si o economisire de energie de pana la 6%! Deasemenea, in urma unei serii de teste independente, T6 s-a dovedit a fi lider incontestabil in materie de confort termic.

* Inovatie dublata de experienta si traditie

Portofoliul extins de produse al marcii VOGEL&NOOT acopera urmatoarele categorii: radiatoare, sisteme de incalzire prin pardoseala si sisteme de cosuri de fum. Performantele radiatoare panou, cu fata plana si pentru modernizare, radiatoarele de baie si radiatoarele design pentru baie cu un aspect placut, radiatoarele design unice din "New Design Collection", precum si convectoarele, asigura confortul termic necesar. Sistemul de incalzire prin pardoseala FLOORTEC reprezinta prima alegere datorita solutiilor flexibile ale sistemului. in calitate de furnizor complet, VOGEL&NOOT garanteaza o gama de produse de cea mai buna calitate insotite de servicii exceptionale.

*****
VOGEL&NOOT face parte din grupul multicontinental Rettig ICC, lider european in productia de radiatoare. Compania reuneste decenii de experienta si traditie cu inovatii noi, permanente, in toate domeniile. in acest fel, VOGEL&NOOT poate lansa mereu tendinte revolutionare pe piata sistemelor de incalzire.

VOGEL&NOOT, Finimetal si Myson formeaza o unitate europeana puternica si infrunta impreuna, sub acelasi simbol, acelasi Brand Design si aceeasi filosofie antreprenoriala, toate provocarile din domeniul instalatiilor de incalzire.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:

Cristina Iacobescu

Rettig SRL
031257, Bucuresti
str. Branduşelor nr 66, et 2
Tel: 021.326.41.08
www.vogelundnoot.ro


Resurse Web : VOGEL&NOOT

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories