Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Taxa de poluare 2012 incriminata, STATUL OBLIGAT LA RESTITUIREA sau la INMATRICULARE FARA PLATA TAXE


Autorul: Cuculis Adrian
Subiect: Cuculis si Asociatii Birou de Avocatura
Adaugat la : January 24, 2012   Vizualizari : 691
Rate Autor : Curent : 2.55 /5
Rate Articol : Curent : 2.27 /5LEGEA IN DETRIMENTUL CETATENILOR- NOUA REGLEMENTARE A TAXEI DE POLUARE. STATUL ESTE OBLIGAT SI IN 2012 SA RESTITUIE TAXA DE POLUARE SAU SA ADMITA INMATRICULAREA MASINILOR FARA TAXA DE POLUARE. MOTIVUL? DUBLA IMPUNERE A ACESTEI TAXE.

Modalitatea de calcul a taxei este unitară pentru toate situaţiile in care aceasta se achită. Aceasta se calculează pe baza unor criterii obiective (tipul motorizării, capacitatea cilindrică, emisia de CO2 şi norma de poluare), luand in considerare şi deprecierea autoturismului. Statul va incasa anual in urma aplicării noii variante a taxei de poluare peste 330 de milioane de lei.

Noul act normativ prevede o reducere a taxei de poluare cu pană la 25%, dand posibilitatea ca, in cazul in care taxa de poluare plătită de la 1 iulie 2008 este mai mare decat cea rezultată din aplicarea acestei legi, contribuabilii să poată solicita restituirea sumelor reprezentand diferenţa de taxă plătită.
In data de 05.01.2012 a fost promulgata noua lege privind taxa de poluare. Desi a fost promulgata aceasta va intra in vigoare la 30 de zile in momentul publicarii in Monitorul Oficial.

Noutatile aduse de acest ultima act normativ emis sunt urmatoarele:
1. taxa se va plati si pentru masinile inamtriculate inainte de anul 2007 .In lumina noilor reglementari pentru toate masinile care au intrat pe teritoriul Romaniei inainte de 2007 si care nu au fost vandute pana in acest moment urmeaza sa se plateasca taxa auto.
2. noua taxa auto se va plati pentru toate autovehiculele. Daca in reglementarile anterioare autoturismele noi nu plateau taxa auto, acum Guvernul a hotarat ca si acestea trebuie sa achite aceasta taxa.
3. noua lege incearca sa aplice principiul poluatorul plateste, ceea ce inseamna ca taxa de poluare va fi platita o singura data atat pentru autovehiculele noi sau second-hand care sunt inmatriculate pentru prima data in Romania, indiferent daca autovehiculul este produs in tara sau in strainatate cat si pentru autovehiculele inmatriculate inainte de anul 2007 pentru care nu a fost platita o astfel de taxa.

Cum se calculează

Modalitatea de calcul a taxei este unitară pentru toate situaţiile in care aceasta se achită. Aceasta se calculează pe baza unor criterii obiective (tipul motorizării, capacitatea cilindrică, emisia de CO2 şi norma de poluare), luand in considerare şi deprecierea autoturismului.
Statul va incasa anual in urma aplicării noii variante a taxei de poluare peste 330 de milioane de lei.

Taxa ramane ilegala
Chiar daca autoritatile au incercat cumva prin aceasta ultima reglementare sa stopeze afluxul proceselor declarate de cetateni impotriva acestei taxe se poate observa ca modificarile aduse tin de modalitatea de calcul a taxei si nicidecum de faptul ca este ilegala.
Curtea Europeana prin deciziile emisa a statuat ca aceasta taxa aplicata e teritoriul Romaniei este ilegala si nu ar trebui incasata
Biorul de Avocatura Cuculis si Asociatii va continua lupta impotriva statului in ceea ce priveste taxa. Sutele de hotarari prin care instantele din Romania au hotarat caracterul ilegal al acestei taxe este dovada faptului ca aceasta trebuie anulata.

Stabilindu-se iarasi si pentru anul 2012 ca aceasta taxa este ilegalta, sfatul cel mai pertinet cu putinta nu poate fi decat sa va adresati instantelor de judecata prin aparatori specializati in aceste procese administrativ contencioase cu sanse foarte mari de resitutire a sumelor in integralitatea lor.
www.indrumari-juridice.eu
www.indrumarijuridice.wordpress.com
http://indrumarijuridice.forumest.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories