Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Telefoane dual sim cu functie WIFI si dual standby


Autorul: chican cristian
Subiect: starwood industrial group
Adaugat la : November 29, 2011   Vizualizari : 539
Rate Autor : Curent : 2.72 /5
Rate Articol : Curent : 2.57 /5Telefoanele dual sim pot fi o solutie fiabila in cazul utilizarii a doua retele diferite de telefonie mobila. In general telefoanele mobile ce folosesc doua simuri fac posibila initierea sau primirea de apeluri telefonice din doua retele. De cele mai multe ori acest lucru se poate intampla concomitent. Atunci cand exista aceasta posibiliatate, beneficiarul unui astfel de telefon dual sim va putea folosi acele cartele telefonice fara a fi nevoie de activarea uneia in detrimentul celeilalte. Astfel exista avantajul major de utilizare doar a unui singur telefon mobil in locul a doua aparate si totodata oportunitatea accesarii a doua retele de telefonie mobila.

Noile modele de telefoane dual sim dispun in primul rand de functia dual standby responsabila pentru functionarea telefonului in doua retele simultan. De asemenea multe dintre cele mai noi modele de telefoane dual sim pot dispune de functia WIFI dar si de cea analog TV. Aceasta functie WIFI este capabila a asigura serviciile de internet mobil pe telefon la viteza relativ mare. In general viteza in acest caz poate fi echivalenta cu viteza retelelor Enthernet. Astfel poate exista posibilitatea tansmiterii si primirii de informatii intr-un timp relativ scurt.

In general tehnologia WIFI poate fi incorporata pe diferite dispozitive electronice. Poate fi integrata cu succes atat telefoanelor mobile, smartphone-urilor, PC-urilor, consolelor de jocuri (XBOX, PS3, Wii, PSP), MP3 -urilor si nu in ultimul rand PDA-urilor. Tehnologiile WIFI sunt capabile a oferi posibilitatea conexiunii la internet doar atunci cand se afla in raza retelelor wireless. De asemenea funtia WIFI este indispensabila smartphone-urilor, care fara aceasta, nu ar putea servi scopului pentru care au fost create.

De regula accesul la internet prin WIFI este posibil urmand cativa pasi. In primul rand este nevoie a se selecta modul WIFI de pe telefonul mobil dupa care se va identifica reteaua wireless proprie ori cele disponibile in zona. In cazul accesarii celor mai multe dintre ele va fi necesara o parola, de regula obtinuta in baza unui abonament platit. Pot exista insa si exceptii mai ales in cazul retelelor de internet puse la dispozitie gratuit de anumite restaurante, hoteluri, cafenele, sali de asteptare ori alte asemenea locatii. Telefoanele dual sim cu functie WIFI, analog TV si dual standby pot fi considerate un plus de valoare propus publicului larg la preturi orientate descrescator.

Posibilitatea utilizarii a doua cartele simultan in cazul telefoanelor dual sim este oferita dupa cum bine se stie de functia dual standby. Aceasta functie face posibila utilizarea unui singur telefon pentru doua retele fara o fi nevoie a comuta simurile intre ele. Este o functie ce ofera oportunitatea primirii sau initierii de apeluri telefonice pe oricare dintre cele doua cartele. Astfel telefoanele dual sim ce dispun de aceasta functie se situeaza in zona preferintelor celor mai multi dintre utilizatorii unor astfel de modele. Folosirea telefoanelor dual sim cu functie dual standby si functie WIFI pare sa castige teren comparativ cu acele telefoane dual sim traditionale. Asadar, functia WIFI, apta a genera un grad mai mare de mobilitate, poate contribui pozitiv la cresterea nivelului de satisfactia al utilizatorilor de telefoane mobile dual sim.


Resurse Web : Telefoane Dual Sim

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories