Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Tendinte noi la House of Art


Autorul: Magazinul de haine online Ligo haine online Ligo
Subiect: Magazinul de haine Ligo
Adaugat la : June 22, 2012   Vizualizari : 504
Rate Autor : Curent : 2.46 /5
Rate Articol : Curent : 2.30 /5Vremurile se schimba, oamenii se schimba, tendintele se schimba.

De la un an la altul, de la un sezon la altul, de la o zi la alta, chiar, iar noutatile nu intarzie sa apara in orice domeniu posibil.

In moda, de exemplu, culorile tari si cele delicate sunt in voga. Cateva dintre cele mai apreciate si mai noi sunt combinatiile de culori, care arata cel mai bine pe podiumurile din intreaga lume. Unul din aceste exemple de combinari este albastrul exotic, un amestec foarte interesant dintre albastrul deschis si turcoazul rafinat, ce poate da si spre verde deschis.

Este considerata a fi printre cele mai originale "cocktail-uri" de culori ale anului 2012, fiind destul de dificil de asortat si purtat in combinatii. La sigur veti merge cu un albastru de acest fel in outfit-urile uni, precum rochite sau salopete.

Verdele crud s-a transformat, acum, in margarita. Va intrebati despre ce-i vorba? Are legatura cu celebrul cocktail, inspirandu-se din nauntele nude ale acestuia. Delicios, nu-i asa? Ne referim la nuanta, desigur! A ramas in urma intensul verde, luandu-i locul combinatia dintre kaki si culoarea maslinelor verzi, oliv. E o noutatate in moda, cu siguranta!

Daca tot vorbim de noutati, e de mentionat faptul ca brandul House of Art stie cel mai bine ce inseamna tot ce e nou si tot ce surprinde publicul de oriunde din lume. Reinventandu-se constant prin noi colectii, imbina bunul gust cu finetea si cu rafinamentul unei tinute cu adevarat calitative, atat din punct de vedere al materialului si al muncii care se depune pentru fiecare creatie, cat si a noutatilor care se aduc.

Nici griul nu iese din tendinte! Insa de data aceasta, ne surprinde cu noi combinatii dintre gri si crem, insuflat de frumusetile marine ale stelelor de mare. Este o nuanta pretentioasa, de aceea este cel mai des utilizat in vestimentatia de gala, in rochitele feminine, diafane, insa, cu multa grija, se poate purta si in outfit-urile casual-chic.

Nu uitati si de atitudinea care trebuie sa fie, bieninteles, pe masura si tinuta e completa!


Resurse Web : www.ligo.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories