Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Tinerete fara batranete multumita igienei orale


Autorul: Melcaru Claudia
Subiect: DENT ESTET
Adaugat la : August 20, 2012   Vizualizari : 607
Rate Autor : Curent : 2.57 /5
Rate Articol : Curent : 2.23 /5Multe persoane folosesc zilnic periuta de dinti si li se pare suficient, insa studiile au demonstrat ca 80% dintre bacteriile din gura nu se afla pe dinti. Plus, 1 ml de saliva contine 100 de milioane de bacterii. Atat medicii dentisti, cat si cardiologii recomanda folosirea tuturor metodelor de curatare a dintilor pe motiv ca majoritatea afectiunilor cardiace se dezvolta din cauza infectiilor gingivale.

Rezultatul mai multor studii arata ca igiena dentara buna poate prelungi viata cu mai bine de 10 ani. Metodele aditionale de igienizare orala (apa de gura, ata dentara, periute interdentare) reduc riscul infectiilor cu pana la 80%.

Ata dentara indeparteaza pana la 40% din placa bacteriana care produce carii. Ata dentara trebuie folosita imediat dupa ce v-ati spalat pe dinti. Luati o bucata de aproximativ 40 - 45 centimetri lungime, curbati ata usor, la baza fiecarui dinte si incercati sa treceti peste acesta, cu miscari usoare, de sus in jos. Ata dentara trebuie folosita, zilnic, cel putin trei minute si poate prelungi viata cu pana la 6 ani.
Principala calitate a apei de gura este ca ajunge in locurile in care nici periuta de dinti, nici ata dentara nu pot ajunge. Folosita in mod corect, de doua ori pe zi, timp de 30 de secunde, ea distruge majoritatea bacteriilor. Cercetarile efectuate arata ca apa de gura antiseptica reduce placa bacteriana pana la 25%.

Periuta interdentara este o periuta alungita, de dimensiuni mici, care se foloseste in spatii dintre dinti, acolo unde se aduna resturi de alimente pe care nu le poti elimina intotdeauna cu periuta de dinti. Se recomanda utilizarea acesteia o data pe zi inainte de culcare.
Medicii dentisti de la DENT ESTET recomanda utilizarea tuturor acestor metode de igienizare, ca si sedinta de profilaxie o data la sase luni. Pana la 30 septembrie pacientii DENT ESTET 4 KIDS vor beneficia de 50 lei reducere din pretul serviciului (150 lei) la Cavity Prevention.


Resurse Web : www.dentestet.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories