Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Trei noi restaurante Quasi Pronti pe final de 2012


Autorul: Carausu Elena
Subiect: Quasi Pronti
Adaugat la : November 23, 2012   Vizualizari : 491
Rate Autor : Curent : 2.46 /5
Rate Articol : Curent : 2.16 /5Reteaua de restaurante cu specific italian Quasi Pronti deschide astazi o noua locatie in franciza in centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti. Restaurantul cu o suprafata de aproximativ 50 de metri patrati este situat la parterul mall-ului si deserveste intreaga zona de food-court a centrului comercial. In noua locatie a fost investita suma de 55.000 de euro. In urmatoarele zile Quasi Pronti le-a pregatit clientilor promotii si surprize. La cinci pizza comandate acestia vor primi inca una gratis, iar la fiecare meniu o limonada din partea casei. Cei mici sunt asteptati cu un cadou supriza.

"Intrucat ne aflam in Postul Craciunului, din meniurile restaurantelor nu lipsesc preparate delicioase de post: pizza cu masline, ciuperci proaspete, porumb, cubulete de rosii, brocoli, cascaval vegetal si sos picant, dar si paste si specialitati din paste de post, precum lasagna cu spanac, foietaj, ciperci, pulpa de rosii, usturoi si alte ingrediente alese de clienti", spune Gabriela Gavojdea, cea care a adus conceptul Quasi Pronti prin franciza in Romania.

Pe 15 noiembrie, lantul de fast-food a deschis un nou restaurant si in Ploiesti Shopping City, mall-ul care si-a deschis portile in aceeasi zi. In luna cadourilor Quasi Pronti se muta din sudul in centrul Romaniei, in judetul Brasov, unde pregateste deschiderea unei noi locatii, in centrul comercial My Place.

In prezent, restaurantele Quasi Pronti pot fi gasite in Bucuresti (Liberty Center), Constanta (Maritimo Shopping Center), Arad (Atrium Mall), Timisoara (Iulius Mall), Braila (Promenada Mall), Oradea (Lotus Center), Bacau (Arena Mall), Cluj (Iulius Mall) si Ploiesti (Ploiesti Shopping City).

Quasi Pronti se extinde in Romania in sistem de franciza, licenta de master franciza pentru tara noastra fiind detinuta de Gabriela Gavojdea. "Persoanele interesate sa se alature retelei de restaurante Quasi Pronti vor primi din partea noastra tot sprijinul pentru a-si dezvolta o afacere care sa le aduca un profit atractiv. Franciza Quasi Pronti ofera un business sigur pe termen lung, care poate depasi obstacolele impuse de conditiile economice actuale", spune Gabriela Gavojdea, Master Francizat Quasi Pronti Romania.

Deschiderea unui restaurant Quasi Pronti necesita o investiție de aproximativ 30.000 de euro, la care se adauga taxa de franciza de 10.000 de euro și 5.000 de euro taxa de training. Un restaurant Quasi Pronti poate fi deschis in maximum 2 luni, insa compania are și experiența deschiderii unei unitați in 9 zile. Investiția intr-o locatie poate fi recuperata in aproximativ 1-2 ani de la demararea afacerii.

Despre Quasi Pronti
Primul restaurant Quasi Pronti a fost deschis in anul 1999, in orașul Aveiro din nordul Portugaliei, de catre familia Ribeiro. Francizorul portughez ofera francizaților rețetele dupa care sunt pregatite preparatele, rețete care imbina influențele italiane cu cele braziliene, deprinse de familia Ribeiro in perioada in care a trait in Brazilia.

Gabriela Gavojdea, Master Francizat Quasi Pronti
gabriela.gavojdea@quasipronti.ro
info@quasipronti.ro
www.quasipronti.ro


Resurse Web : www.quasipronti.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories