Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Trei sute de ore de educatie alternativa pentru liceeni


Autorul: Valentin Ionescu
Subiect: Fundatia LEADERS, Leadership Autentic
Adaugat la : June 15, 2011   Vizualizari : 647
Rate Autor : Curent : 2.68 /5
Rate Articol : Curent : 2.21 /5Editia din acest sfarsit de saptamana va aduce pentru Leadership Autentic atingerea cifrei de 308 ore de training de leadership desfasurate in 28 de licee din 20 de orase, timp de 56 de zile, in baza lectiilor invatate in cei 2 ani de desfasurare a programului. Si cei mai buni liceeni ai Colegiului National “Gheorghe Lazar” vor participa la programul gratuit care contureaza un cadru unic de dezvoltare, toate costurile fiind acoperite prin intermediul companiilor responsabile care investesc in educatia tinerilor. Tinerii de aici se vor alatura comunitatii de 1.000 de viitori lideri si isi vor descoperi si imbunatati stilul de conducere.

Explorand zona educatiei non-formale, cei 25 de participanti, cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, vor parcurge cele patru module orientate in jurul unor teme precum Lideri si Leadership, Comunicare, De la viziune la rezultat, Vorbirea in Public si Feedback. Astfel, ei vor dobandi un set fundamental de aptitudini care le vor permite sa isi transforme visele in realitate, sa isi constientizeze statutul de tineri lideri si sa trasforme viitorul Romaniei intr-unul mai bun.

Promotori ai educatiei nonformale, trainerii din cadrul Leadership Autentic au implementat programul in licee precum Colegiul National “Emil Racovita” Iasi, Colegiul National “George Cosbuc” Cluj, Colegiul National “Vasile Alecsandri” Galati sau Colegiul National “Elena Cuza” Craiova. La acest final de saptamana, programul va fi livrat de catre trainerul LEADERS, Elena Paslaru, cu o experienta de peste sase ani in dezvoltarea si furnizarea de programe educationale destinate tinerilor.

Importanta si necesitatea educatiei non-formale in zona leadershipului sunt subliniate si de declaratiile pe care echipa Leadership Autentic le primeste la finalul fiecarei editii: ““Sunt foarte multumita ca in Romania mai incearca si alti oameni, in afara de profesori, sa ne scoata din mediocritate. Programul a insemnat un progres personal. M-am simtit in largul meu si am invatat ca trebuie sa ne urmam obiectivele fara sa renuntam la ele niciodata.”, spune Miruna Corodeanu, eleva la Colegiul National Spiru Haret, Bucuresti.

Leadership Autentic este un program conceput de Fundatia LEADERS, devotata promovarii conceptului de leadership si dezvoltarii unor tineri responsabili, capabili si inovatori, care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Printre cele mai importante initiative ale Fundatiei LEADERS se numara LEADERS Education, LEADERS School & Academy, Leadership Center si Clubul Antreprenorilor.


Resurse Web : Leadership Autentic

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories