Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Tuica Zetea medalia de argint la Concursul Mondial Bruxelles 2001 magiun de Topoloveni


Autorul: Moscaliuc Lucian
Subiect: CCI Suceava
Adaugat la : August 5, 2011   Vizualizari : 508
Rate Autor : Curent : 2.67 /5
Rate Articol : Curent : 2.16 /5



Timp de 4 zile vizitatorii se vor putea delecta cu tuica Zetea - medalia de argint la Concursul Mondial Bruxelles 2001, magiun de Topoloveni – Furnizor al Casei Regale Romane, balmos, berbec la ceaun, branza de burduf in coaja de brad, gulas si pastrav in cobza si vor putea incerca si palinca pregatite special pentru eveniment.

Pe langa acestea, expozantii nostri va mai asteapta cu preparate din carne (cabanos, caltabosi, carnaciori de oaie, carnati ardelenesti, carnati de casa, carnati traditionali, carnati de vita, ceafa afumata, costita afumata, kaiser, muschi file, muschi impletit, muschi montana, slanina afumata, sunculita taraneasca, toba, carnati taranesti, muschiulet de porc, sunca, sorici, jambon traditional, carnati de casa, parizer dietetic de vita, pastrama de vita, pastrama de oaie) dar si lactate (branza de burduf, branza cu chimen, ardei si busuioc, cascaval cu chimen, cas afumat, cascaval, urda, unt de casa; telemea, iaurt, sana, lapte batut, branza de vaci, urda, cas, branza topita) sau produse de panificatie si patiserie (chec cu nuca, cozonaci de casa, stafide si rahat, covrigei sarati cu chimen, ciocolata de casa, salam de biscuiti, placinte, gogosi traditionale, nuga, dulciuri de casa naturale, poale in brau, prajitura cu branza dulce si stafide, prajitura cu bezea de nuca, prajitura cu nuca, cornulete cu magiun, torturi traditionale, colac traditional, prajituri de casa, painea bunicii, paine alba pe vatra, paine alba la tava, paine integrala, lipii).

De asemenea sucevenii vor putea achizitiona ceaiuri, tincturi, siropuri, alifii, produse bio, pernute terapeutice, comprese, saculeti cu plante, suplimente nutritive, condimente bio dar si produse apicole (miere de albine, laptisor de matca, polen, licoare salajeana) si in plus dulceata de trandafiri, de gutui, de afine, de merisoare, de nuci verzi, de agrise, de cirese amare, sirop de brad, de papadie, de cirese amare, de capsuni, ulei natural de floarea soarelui – presat la rece, nerafinat, cafea 100% naturala si kurtos kalacs.

Surpriza editiei - Lansare de carte - Vineri, 12 august 2011, ora 10:00
“Sanatate si arginti - prin folosirea si cultivarea a 7 plante binecuvantate” – dr.ing. Iuliana Barbu

Lucrarea este scrisa cu pasiune, cu mult suflet si este evident opera unui om implicat efectiv in activitati legate de plantele aromatice si medicinale, dar si preocupat de ecologie si agricultura ecologica (biologica), de sanatatea fizica si spirituala a oamenilor. O lucrare ampla, daca ne gandim la volum - 534 pagini -, la problematica abordata – 7 specii aromatice si medicinale (pentru fiecare informatia, foarte bogata, merge de la aspecte cu caracter general – “Denumiri populare”..., la “Tehnologia de cultivare” si pana la “Prelucrarea materiei prime”), si la prezentarea foarte in detaliu a unor “Sfaturi utile pentru bioagricultori”.

Expozitia se va desfasura in perioada 12 – 15 august 2011, la SHOPPING CITY SUCEAVA, si va putea fi vizitata zilnic intre orele 10:00 – 18:00.

Mai multe informatii despre manifestare puteti gasi pe site-ul oficial al Bio Alimenta Bucovina: http://www.ccisv.ro/alimenta.

Va asteptam!

Biroul de Presa al CCI Suceava.


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories