Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


UNIOR TEPID isi adauga in portofoliu un alt producator important : LENOX


Autorul: dragos ivanescu
Subiect: Unior Tepid, membru Centru National de Scule
Adaugat la : June 27, 2011   Vizualizari : 1522
Rate Autor : Curent : 2.66 /5
Rate Articol : Curent : 2.57 /5Unior Tepid, liderul pietei romanesti de unelte si scule, lanseaza gama de scule de taiere LENOX si propune pentru promotia lunii cateva produse din gama BOA.

Uneltele din gama BOA sunt concepute de o echipa care are ca obiectiv sa depaseasca standardele si sa creeze unelte inovatoare care sa usureze munca utilizatorului. Uneltele se adreseaza constructorilor, instalatorilor, electricienilor si tuturor celor care se confrunta zilnic cu provocari. BOA continua sa aduca solutii de ultima ora in domeniul sculelor cum sunt nivele TRI si fierastraiele VERSA SAW.

Nivelele TRI sunt fabricate cu un profil solid de aluminiu, au baza larga si centru de greutate jos si sunt proiectate astfel incat sa fie stabile in conditiile meteorologice cele mai nefavorabile. Datorita bazei in forma de V, masuratorile pe tevi, pe acoperisuri si suprafete denivelate se pot face cu usurinta. Permit marcarea usoara si taierea in siguranta de-a lungul muchiei. In plus, scala de masura este si in milimetri si in inch. Sunt considerate practic a doua pereche de maini.

Fierastraiele VERSA SAW sunt extrem de inovatoare: pot fi utilizate cu o singura mana si pot patrunde si spatii greu accesibile. VERSA SAW taie rapid si precis cu un efort remarcabil de mic materiale diferite: metale, plastic, lemn, sticla, ceramica etc. VERSA SAW ofera solutii de taiere rapida, fara restrictii, cu efort redus.

In promotia lunii se afla si desfacatorul de doze si conserve CANPULL. Cu un design modern, disponibil intr-o gama coloristica atractiva, desfacatorul este realizat dintr-un plastic dur care permite deschiderea usoara, dintr-o singura miscare, si in siguranta a dozelor si conservelor.

Unior Tepid, membru al Centrului National de Scule, isi onoreaza promisiunea de a largi gama de scule de taiere si lanseaza produsele LENOX.
Incepand cu primele fierastraie, in 1915, LENOX si-a dedicat productia si cercetarea sculelor taietoare cu performante ridicate. Durata de viata mai mare, taiere mai rapida si mai sigura, scule potrivite pentru o gama mai larga de aplicatii sunt cateva dintre standardele impuse de LENOX.
Ferăstraiele manuale pentru sarcini de uz general, dotate cu manere ergonomice, din cauciuc.
Foarfece - garantate pe viata, cu manare non-alunecare.
Dispozitive pentru tăiat tubulaturi pentru o varietate mare de dimensiuni de tubulaturi, realizeaza o taietura dreapta, fara bavuri. Permite taierea cu o singura mana.

Toate aceste produse le puteti gasi la toti membrii Centrului National de Scule.
Pentru gama completa accesati: www.sculeserioase.ro

2011 Grandz Comunicare


Resurse Web : UNIOR TEPID

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories