Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Un nou Act-Jazz | Years after Petrucciani


Autorul: Spataru Anamaria
Subiect: Radio Romania Cultural
Adaugat la : February 5, 2012   Vizualizari : 523
Rate Autor : Curent : 2.57 /5
Rate Articol : Curent : 2.13 /5George Natsis – pian, Adrian Mircea Flautistu – contrabas, Vlad Popescu – baterie si Cristian Soleanu – saxofon se reintalnesc in sala Teatrului Act pentru a face un recurs muzical la memorie.

„Years after Petrucciani” nu este doar o procedura de manifestare standard, nici o pledoarie pentru o cauza de tipul unui reflex deja conditionat si declansat la inceputul fiecarui an calendaristic (in ianuarie s-au implinit 13 ani de la moartea lui Petrucciani), ci o multipla constientizare artistica a cvartetului stagiunii, bine motivata si, desigur, motivanta pentru public.

Cand aparea primul L.P. („Flash” in 1980) semnat Michel Petrucciani s-a spus ca este vorba despre o continuare firesca a succesului deloc efemer pe care artistul si-l construise treptat si foarte concentrat de-a lungul anilor. De fapt, intreaga lui viata extrem de intensa artistic, a fost contrabalansata de un soi de intimitate maladiva (osteogenesis imperfecta) ce i-a grabit trecerea in eternitate la doar 35 de ani.

Petrucciani alesese sa-si asume propriul destin sortit jazzului cu o generozitate originala, poate chiar singulara, menita doar geniilor precoce. De la varsta cand unii abia deslusesc sensurile basmelor s-a declansat, spectaculos si suprasaturat, startul maturitatii lui Michel, o maturitate continua decelata perpetuu spre perfectionism. in arta lui s-a simtit intotdeauna fundamentul literaturii clasice pentru pian, chiar daca revelatia artistica timpurie, „explodata” in acordurile lui „Sir Duke”, avea sa-i limpezeasca perspectiva itineranta. La final, amprenta si-a castigat unicitatea sub numele Michel Petrucciani.

Pe langa cele 29 de productii discografice, carora li se mai adauga inca 3 postume, emotia sonora se resimte profund si in propria noastra rezonanta interioara, pentru ca aici, la Bucuresti, „cantecul de lebada” al muzicianului a rasunat sub cupola Ateneului Roman in decembrie 1998.

Tocmai de aceea constanta Stagiunilor de Jazz sustinute la Teatrul Act se traseaza, si in acest an, sub acelasi nume, „Years after Petrucciani”, pe 8 februarie 2012, la ora 19,00, ca un ”remember” necesar istoriei jazzului de pretutindeni.


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories