Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Un par curat si sanatos cu Dry Shampoo by Label.m


Autorul: Beauty One
Subiect: LuxBeauty
Adaugat la : August 29, 2011   Vizualizari : 556
Rate Autor : Curent : 2.60 /5
Rate Articol : Curent : 2.29 /5Dry Shampoo este un produs multifunctional accesibil tuturor persoanelor grabite care vor sa extinda timpul dintre spalari, pastrandu-si astfel un look proaspat si natural mai mult timp. Formulat din amidon de orez, elimina sebumul si rezidurile din par, confera volum, prospetime si o senzatie de catifea asupra parului.
In plus, ingredientele atent selectionate confera si efect antistatic, fapt ce impiedica electrizarea parului si asigura un aspect perfect de durata.
Dry Shampoo nu usuca firul de par, nu presupune utilizarea instrumentelor de coafat, protejand sanatatea firului de par.
Vacanta de vara, oricat de placuta si relaxanta ar fi, isi lasa amprenta grav asupra podoabei capilare. Soarele, clorul si apa de mare sunt factori nocivi care deterioreaza parul. Ajutati-l sa-si recapete textura si vitalitatea cu Dry Shampoo!
Mai mult decat atat, toamna, datorita umiditatii din atmosfera, este un alt moment care are repercursiuni vizibile asupra structurii firului de par. Umiditatea afecteaza cu precadere persoanele cu par aspru, iar pentru a evita degradarea acestuia este necesara utilizarea produselor care actioneaza ca o bariera anti-umezeala.
Dry Shampoo este excelent in acest sens, intrucat nu doar protejeaza culoarea parului, ci ii mentine sanatatea, il face moale, stralucitor si plin de volum chiar si in conditii de umiditate.
Profitati de aceasta inovatie in hairstyling si achizitionati acest sampon revolutionar de pe site-ul de produse cosmetice profesionale www.luxbeauty.ro!


Resurse Web : www.luxbeauty.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories