Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Unior Tepid - mai bine si mai usor pentru service-urile auto


Autorul: dragos ivanescu
Subiect: Grandz Comunicare
Adaugat la : June 26, 2012   Vizualizari : 512
Rate Autor : Curent : 2.64 /5
Rate Articol : Curent : 2.28 /5Unior Tepid, lider pe piata distributiei sculelor de mana din Romania, a dedicat noul numar al revistei Centrului National de Scule exclusiv sculelor destinate domeniului auto.

In cele 32 pagini ale revistei, Unior Tepid prezinta gama completa de scule si dispozitive auto grupate pe categorii de utilizare, astfel: motor, parte electrica, ungere si filtrare, intretinere, suspensie si transmisie, aprindere si carburatie, roti, directie, butuci si caroserie. Sculele sunt proiectate pentru majoritatea vehiculelor, sunt usor de utilizat si indeplinesc toate standardele de calitate.

Setul pentru demontarea ambreiajelor, dispozitivul pentru montat pistoane, kitul pentru controlul intiderii curelei de distributie, extractorul pentru volante, cheia reglabila pentru filtrele de ulei, chei dinamometrice cu moment presetat pentru autoturisme si camioane, extractorul pentru inelele interioare ale rulmentilor, sculele specifice pentru tinichigerie si setul pentru schimbat parbrize sunt doar cateva dintre sculele prezentate in acest numar al revistei, scule indispensabile oricarui service auto care isi propune sa ofere reparatii de calitate.

Unior Tepid are ca obiectiv anul acesta dezvoltarea comunicarii catre service-urile auto prin informare despre produsele pe care le le distribuie (intreaga gama de produse distribuite se afla in permanenta pe stoc) si consultanta de specialitate pentru service-urile care doresc sa achizitioneze programe integrate de scule profesionale.

Unior Tepid este membru fondator al Centrului National de Scule, retea de distributie care acopera intreg teritoriul Romaniei cu livrare imediata din stoc a unei game complete de scule cu adresabilitate catre toate domeniile.

2012 Grandz Comunicare


Resurse Web : UNIOR TEPID

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories