Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Unior Tepid de 2 ori locul I


Autorul: dragos ivanescu
Subiect: Unior Tepid, membru fondator al Centrului National de Scule
Adaugat la : May 9, 2012   Vizualizari : 542
Rate Autor : Curent : 2.65 /5
Rate Articol : Curent : 1.93 /5Debutul campionatului din Micul Circ organizat de FRAS a avut loc pe 5 si 6 mai pe circuitul de la Tunari. La start s-au aflat 59 de piloti, o prezenta record in istoria Campionatului National de Karting.

Unior Tepid a luat startul la această primă etapă alături de pilotii Eduard Anton (clasa Mini) si Bianca Anton (clasa KF3). In prima zi de concurs Eduard Anton a obtinut pol position in calificari intrand in etapa de dinaintea finalei pe prima pozitie la start. O cursa fara prea mari schimbari de situatie, in care Eduard a recuperat dupa doua tururi fotoliul de lider mentinandu-se pana la final pe primul loc si menajandu-se pentru cursa finala de a doua zi, cursă in care ocupantul locului 1 castiga etapa indiferent de rezultatul din prima zi.
Ziua a continuat cu o cursa excelenta facuta de Bianca Anton, castigatoare a calificarilor la clasa KF3. Plecand de pe prima pozitie a grilei de start, Bianca a condus intreaga cursa, chiar daca s-a aflat in competitie directa cu piloti mai experimentati, cu participari in WSK sau in campionate din alte tari cu traditie in karting.
Cea de a doua zi a concursului a confirmat rezultatele obtinute de cei doi piloti in prefinale. Mansa finala a fost deschisa de catre cursa lui Eduard, aflat din nou pe prima pozitie la start. A fost una dintre cele mai palpitante si mai tehnice curse ale zilei. Implicat direct in obtinerea locului I la aceasta etapa, Eduard a purtat inca de la inceput o lupta cu ocupantul locului 2 de pe grila de start, intreaga cursă fiind o succesiune de depasiri intre cei 2 piloti, uneori si de 4 ori pe tur, pana la intrarea in cel de al 11 tur (din 13 tururi cat are intreaga cursa), moment in care, printr-o schimbare de strategie, Eduard obtine prima pozitie pe care si-o mentine pana la finalul cursei. A fost o cursa in care cei doi piloti si-au demonstrat calitatile, ruland cu viteze de pana la 94 km/h la cativa milimetri unul de celalalt, fara a se implica in vreun incident.
Finala clasei KF3 a fost si ea palpitanta, Bianca fiind nevoita sa lupte pana la final pentru obtinerea primei pozitii a clasamentului. Dupa 2 starturi ratate, Bianca a suferit un prim accident datorita pilotului de pe pozitia a doua, acesta acrosand-o si obligand-o sa piarda timp pretios pentru a reintra in cursa, abia pe pozitia a sasea. Dupa mai bine de doua tururi Bianca reuseste sa recupereze pozitiile pierdute, plasandu-se pe locul secund, loc pastrat mai bine de jumatate de cursa. Experienta si dorinta de castiga cursa o fac pe Bianca sa obtina timpi de 0,5-0,7 secunde pe tur mai buni decat pilotul situat in frunte, iar in turul treisprezece il ajunge. Incadrandu-se in depasirea acestuia, Bianca este blocata, urcand pur si simplu un kart peste celalalt, ambii fiind nevoiti sa opreasca si sa coboare pentru a repune karturile pe pista. Pana la finalul cursei Bianca a reusit sa obtina un avans de 3 secunde fata de pilotul de pe pozitia a doua si 10,5 secunde fata de cel care a ajuns al treilea, castigand o etapa spectaculoasa atunci cand nimeni nu mai credea ca va putea reveni in cursa.
Astfel, la finalul primei etape din Campionatul National de Karting 2012, cei doi piloti sustinuti de Unior Tepid au ocupat prima pozitie pe podium la clasa Mini si respectiv KF3.
Cu o prezenta de 12 ani pe piata din Romania, Unior Tepid este membrul fondator al Centrului National de Scule, retea de distributie de scule de mana care acopera intreg teritoriul tarii.

2012 Grandz Comunicare


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories