Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Unior Tepid dezvolta noi segmente in distributia sculelor de mana


Autorul: dragos ivanescu
Subiect: Grandz Comunicare
Adaugat la : September 11, 2012   Vizualizari : 515
Rate Autor : Curent : 2.64 /5
Rate Articol : Curent : 2.16 /5Unior Tepid, lider pe piata sculelor profesionale de mana din Romania, isi propune pentru anul 2013 dublarea cifrei de afaceri pentru sculele destinate industriei de prelucrare mecanica a lemnului.

Industria de cherestea, industria de placaj si placi lemnoase, industria mobilei, sunt cateva dintre ramurile vizate, datorita ofertei bogate de scule pe care Unior Tepid o detine in portofoliu: discuri de taiere, panze continue, freze specializate, cutite, carote de la marii producatori Irwin, Pilana, Lenox, Unior. Cateva dintre familiile de scule de mana pentru prelucrarea lemnului carora Unior Tepid le va acorda o atentie sporita, sunt reprezentate de: rindele, cleme fixare, dalti, fierastraie, menghine tamplarie etc.

Unior Tepid intareste aceasta noua abordare prin participarea, in premiera, la Targul International de Mobila - BIFE 2012 cu un stand reprezentativ, in care va fi prezentata intreaga gama de scule de mana dedicata industriei prelucrarii lemnului.

De asemenea, Unior Tepid pune accentul pe crearea unui nou segment in cadrul distributiei nationale de scule care se va adresa acestei industrii, gestionat separat de cel traditional, dar cu multe puncte comune. Noul segment se va dezvolta pe aceleasi principii de baza ale Unior Tepid: toate reperele pe stoc, livrare imediata, consultanta oferita de catre specialistii companiei.

Analistii Unior Tepid estimeaza ca nivelul pietei sculelor de mana in 2011 a inregistrat o scadere de 0,3 milioane de euro fata de nivelul din 2010, atingand cifra de 28,4 milioane de euro. Pentru perioada 2012-2013 Unior Tepid prevede o evolutie moderata a segmentului uneltelor de mana, combinata cu cresterea interesului pentru produsele semiprofesionale si profesionale, in detrimentul celor de bricolaj.

In primele sase luni ale anului in curs compania a inregistrat o crestere cu 17% a cifrei de afaceri, confirmand estimarile facute la inceputul anului, veniturile fiind influentate de factori precum cursul valutar, strategia comerciala, restrangerea consumului etc.

Unior Tepid este pregatit sa ofere scule de mana profesionale si semiprofesionale conform cerintelor si tendintei pietei si actioneaza permanent pentru a diversifica oferta si a acoperi toate cererile, in special cele industriale.

Obiectivele pe termen lung ale Unior Tepid sunt servisarea performanta a clentilor deja existenti si atragerea de clienti noi pentru membrii Centrului National de Scule.

Unior Tepid este membru fondator al Centrului National de Scule, un concept care reuneste reteaua de distribuitori de scule de mana profesionale cu cea mai importanta cota de piata. Centrul National de Scule inseamna acoperire la nivel national, calitate industriala, sortiment complet, livrare in ziua primirii comenzii, solutii tehnice in timp real.

2012 Grandz Comunicare


Resurse Web : UNIOR TEPID

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories