Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Usturoiul


Autorul: Rodica Maria
Subiect: FoodArt.ro
Adaugat la : June 25, 2012   Vizualizari : 483
Rate Autor : Curent : 2.22 /5
Rate Articol : Curent : 2.41 /5



Usturoiul isi are originea in Asia Mica si a aparut acum mai bine de 5000 de ani. Cel mai mare exportator de usturoi al zilelor noastre este Spania. Acesta este folosit ca aliment si condiment, cel proaspat fiind foarte bogat in calorii. Este folosit si in industria medicamentelor deoarece are proprietati de a vindeca anumite afectiuni si boli, ajutand la o buna circulatie vasculara.

Bulbul usturoiului este foarte bogat in substante minerale cum ar fi iodul, potasiul, fosforul, sulful, siliciul si calciul, vitaminele A, B1, B2, C si E, aminoacizi,uleiuri volatile si lipide. Este unicul antibiotic care protejeaza organismul in acelasi timp in care ataca bacteriile. Ajuta la o reglare a functiilor esentiale, fiind un adevarat ajutor impotriva tulburarilor hepatice, sciatica, a ametelii, a gutei si a tulburarilor glandelor endocrine.

Usturoiul este de asemena folosit si in ranile artificiale cum ar fi rani infectate, negi, raie, bataturi, tumori albe, chisturi sau abcese reci.Este recomandat sa fie consumat crud pentru a ajuta la vindecarea urmatorelor afectiuni: TBC, bronsite cronice, atonie digestiva, hipertensiune, diaree, astm, emfizem pulmonar, ateroscleroza etc.

Usturoiul este o planta usor de ingrijit, neavand probleme cu temperatura de afara. Acesta are nevoie doar de 6 ore de soare pe zi.In plantarea acestuia e necesar sa nu fie plantat in locuri in care iarna se strange apa. Se planteaza la aproximativ 25 cm in pamant adaugandu-se ingrasaminte si putin nisip pentru o dezvoltare cat mai eficienta a radacinii.


Resurse Web : www.foodart.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories