Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Vanzarile de tablete Allview au depasit 15.000 de unitati


Autorul: Bancila Nicoleta
Subiect: Allview
Adaugat la : May 14, 2012   Vizualizari : 748
Rate Autor : Curent : 2.61 /5
Rate Articol : Curent : 2.36 /5Allview a vandut peste 15.000 de tablete de la lansarea gamei AllDro in decembrie 2010 pana in prezent. Raportat la estimarile specialistilor din piata IT din Romania, acest numar de unitati reprezinta o cota de piata de aproximativ 17% pe acest segment.

"Multumim clientilor si colaboratorilor nostri pentru increderea pe care ne-au aratat-o in ultimii ani. Datorilta lor cota de piata a companiei noastre din piata tabletelor a crescut semnificativ atat ca valoare cat si ca volumul al vanzarilor. Pentru ca ne dorim in continuare o cresterea constanta a cotei de piata in luna iunie vom lansa doua tablete in aceeasi formula accesibila ca pret. Prin functii 3G si GPS integrate, noile modele vor atinge un nou nivel de performanta in ceea ce priveste mobilitatea si conectivitatea. Bazandu-ne pe rezultatele anteriore suntem increzatori ca acestea vor incanta utilizatorii si se vor bucura de succes" a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

Gama de tablete DroSeries este formata in prezent din cinci modele de tablete in diverse configuratii de memorie, conexiune la internet si design. Tableta AllDro Speed este numarul unu in preferintele utilizatorilor datorita specificatiilor avansate la un preţ accesibil.

Viitoarele dispozitive AllDro Speed Satellite si AllDro Speed 3G vor avea ecran de 7inch capacitiv, sub un centimetru grosime, procesorul grafic: Mali 400MP si acces la cele mai populare magazine de aplicatii. Mai multe detalii despre tabletele Allview din gama DroSeries se gasesc pe website-ul producatorului la adresa www.allview.ro si in magazinele partenere din toata tara.

Despre Allview Mobile Romania:
Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atasate produselor.

Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro.


Resurse Web : AllView Shop
AllView News

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories