Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Wienerberger doneaza elemente de zidarie pentru constructia a 140 de case


Autorul: Antonescu PR&Consulting
Subiect: Wienerberger, Habitat
Adaugat la : September 20, 2012   Vizualizari : 781
Rate Autor : Curent : 2.70 /5
Rate Articol : Curent : 2.30 /5Acest parteneriat semnat in Romania reprezinta primul proiect de colaborare pe plan global intre Wienerberger si Habitat for Humanity. Cel mai mare producator de caramizi de pe piata locala va livra sisteme complete pentru realizarea zidariei din cadrul locuintelor dezvoltate pentru familiile cu probleme.

"Habitat for Humanity s-a implicat activ in ultimii ani in a asigura conditii decente de locuire. Wienerberger a influentat in bine calitatea locuirii prin produsele dezvoltate de-a lungul anilor. Ne bucuram ca acum putem colabora si oferi impreuna acestor familii sansa de a trai intr-un mediu mai placut", declara Corneliu Fecioru, Member of the Board Wienerberger Romania, Sales and Marketing. Wienerberger este compania care a introdus pe piata locala caramida "cu goluri" prin brandul propriu Porotherm, imbunatatind astfel considerabil gradul de izolare termica a cladirilor.

Wienerberger Sisteme de Caramizi s-a implicat intens in ultimii ani in sustinerea dezvoltarii unor locuinte de cea mai buna calitate și a sprijinit atat diverse actiuni ale comunitatilor locale, cat si arhitectii din Romania. "Parteneriatul cu Habitat for Humanity este un angajament internațional pe termen lung, la nivel de grup, care ne onoreaza și in care planuim sa investim multe resurse financiare și umane, de la consultanța tehnica la voluntariat", adauga Corneliu Fecioru. "Vom oferi solutii durabile si ecologice demonstrand ca se pot realiza constructii de calitate din caramida in timp record, la costuri rezonabile", explica reprezentantul Wienerberger.

Startul parteneriatului il constituie donarea integrala a materialelor necesare constructiei structurilor primelor 5 case ce vor fi ridicate cu Porotherm in cadrul "Big Build" la Craiova. Big Build este un eveniment spectaculos de constructie accelerata, care are loc in perioada 1-5 octombrie 2012 si care a ajuns la cea de-a patra editie. Familiile beneficiare vor lucra la viitoarele locuinte impreuna cu 200 de voluntari de la mai multe companii din Romania si voluntari din Irlanda de Nord.


"Parteneriatul cu Wienerberger este unul din cele mai importante parteneriate semnate de Habitat for Humanity in ultimii ani si reprezinta o noua etapa in strategia de dezvoltare a organizatiei noastre. Parteneriatul faciliteaza scalarea si realizarea unor proiecte noi de constructie din materiale inovatoare si sustenabile. Misiunea noastra este sa facem din locuirea in conditii decente, accesibile si adecvate, o problema de constiinta si de actiune a tuturor membrilor comunitatii. Le multumim partenerilor nostri de la Wienerberger pentru increderea acordata si suntem convinsi ca impreuna vom reusi sa redam demnitate vietilor multor oameni lipsiti altminteri de sanse si de oportunitati", spune Emil Olteanu, Director National Habitat for Humanity Romania.

Despre Wienerberger
Wienerberger Sisteme de Caramizi este cel mai mare producator de blocuri ceramice din Romania. Compania detine in acest moment trei unitati de productie la nivel local, acestea fiind cele mai moderne unitati de acest tip din piata. Fabricile detinute de companie sunt localizate in Gura Ocnitei - Dambovita, Sibiu si Triteni Cluj. Wienerberger, cel mai mare producator global de caramizi, a intrat pe piata din Romania in anul 1998. In acest moment este unul dintre cei mai mari investitori din domeniul productiei de materiale de constructii. Principalele produse sunt sistemele de zidarie din gama Porotherm si Terca. Pe plan global companie are 230 de fabrici in 30 de tari in care lucreaza 12.000 de angajati.

Despre Habitat for Humanity Romania
Habitat for Humanity este o organizatie non-profit, a carei misiune este sa elimine lipsa de adapost si locuirea precara a persoanelor din intreaga lume. La nivel global, Habitat for Humanity a construit si reabilitat peste 500.000 de locuinte pentru 2,5 milioane de persoane din 80 de tari de pe intreg Globul. Habitat for Humanity Romania a ajutat, pana in acest moment, peste 3.000 de familii, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din judetele: Bihor, Cluj, Bacau, Dolj, Arges, Prahova si Suceava.


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories