Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Wienerberger realizeaza un kilometru de drum cu un milion lei in aproximativ trei luni


Autorul: Antonescu PR&Consulting
Subiect: Wienerberger
Adaugat la : September 29, 2011   Vizualizari : 927
Rate Autor : Curent : 2.70 /5
Rate Articol : Curent : 2.45 /5Wienerberger Romania, cel mai mare producator de materiale de zidarie la nivel local, anunta finalizarea unei investitii de peste un milion de lei in realizarea unui drum de acces la fabrica detinuta in Sibiu, proiect care va contribui la livrari mai rapide si va permite eliminarea riscurilor de deteriorare a produselor transportate in cazul unor conditii proaste de trafic.

:Relatia cu partenerii este una esentiala in aceasta perioada. Accesul mai facil al acestora la fabrica reflecta preocuparea pe care o avem pentru calitatea serviciilor oferite", declara Daniel Catanas, Member of the Board Wienerberger Romania. "Drumul este unul public. Impactul asupra comunitatii din Sibiu in aceste conditii este unul important. Aducem in egala masura un plus pentru angajatii fabricilor din zona, dar si persoanelor care calatoresc apeland la mijloacele de transport in comun", adauga Daniel Catanas.

Investitia in realizarea acestui drum de acces totalizeaza fonduri de 1,1 milioane lei, suma la care se adauga TVA-ul. Lungimea tronsonului construit de companie este de 1,2 kilometri, rezultand un cost total de constructie pe kilometru de aproximativ 250.000 de euro. Termenul de finalizare a lucrarilor a fost de 90 de zile.
Wienerberger este liderul pietei locale de caramida si unul dintre cei mai mari investitori din Romania din domeniul productiei de materiale de constructii. Compania a investit aproximativ 74 de milioane de euro in unitatile de productie detinute la nivel local.

La nivel mondial grupul austriac Wienerberger este cel mai mare producator global de caramida. in primele sase luni ale acestui an compania a anuntat venituri totale de 985 milioane de euro, in crestere cu 19% fata de perioada similara a anului precedent. in Europa Centrala si de Est veniturile grupului au fost influentate in prima jumatate a anului de cresterile puternice din primul trimestru sustinute de vremea favorabila lucrarilor de constructii. Veniturile din aceasta zona, care include si piata din Romania, au crescut in prima jumatate a anului cu 17% pana la 272,7 milioane euro, profitul operational crescand in aceeasi regiune cu 45%, pana la 44,4 milioane euro.
Pentru mai multe detalii vizitati www.wienerberger.ro


Resurse Web : www.wienerberger.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories