Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Wrestling si actiune in stil arcade, fun si fara ocolisuri!


Autorul: Neacsu Andreea
Subiect: TNT Games
Adaugat la : April 20, 2011   Vizualizari : 1121
Rate Autor : Curent : 2.56 /5
Rate Articol : Curent : 2.46 /5Bucuresti, 20 aprilie 2011 - WWE ALL Stars, noul joc de lupte de la THQ San Diego, este acum disponibil in Romania prin TNT Games, divizia de gaming a RHS Company. Lansat in variante pentru PS3, PS2, Wii, PSP si Xbox 360, WWE All Stars vine in completarea faimoasei serii de jocuri WWE SmackDown vs RAW si ofera o perspectiva complet noua asupra ringului WWE, cu un gameplay in stil arcade - Fast, Fun, Fluid, Furious - pentru a duce experienta WWE la un nou nivel! Disponibil acum in retelele de distributie de jocuri din Romania, WWE All Stars poate fi achizitionat la 199,99 lei pentru PS2, 299,99 lei pentru PS3 si Xbox 360, si 229,99 lei pentru Wii si PSP.

In WWE All Stars isi fac aparitia staruri din trecutul glorios, dar si personaje celebre de azi - astfel, WWE All Stars ofera cea mai completa lista de luptatori din orice joc WWE de pana acum! Depinde de tine sa determini cine este cel mai mare luptator al tuturor timpurilor.

WWE All Stars duce actiunea la urmatorul nivel, cu gameplay de mare impact, cu scheme impresionante si cu lovituri cutremuratoare, care le permit atat fanilor hardcore WWE, cat si jucatorilor ocazionali, sa intre direct in ring si sa se bucure de experienta WWE All Stars! Controlul in joc este optimizat pentru acest stil de lupta, iar fiecare WWE Legend si WWE Superstar are o varietate de atacuri, grapple-uri, combo-uri si "finishing"/"signature" moves, pentru o experienta de joc cat mai diversa. Producatorii s-au asigurat ca jocul este accesibil oricui, insa chiar si jucatorii cu experienta trebuie sa se antreneze pentru a reusi sa profite de toate optiunile oferite.

CEA MAI COMPLETA LISTA DE LUPTATORI DIN ISTORIE - Alege-ti luptatorul din cele mai complete liste de WWE Superstars si WWE Legends disponibile VREODATA intr-un joc video WWE, inclusiv John Cena, Hulk Hogan, The Rock, Andre the Giant, Big Show, Triple H, Bret "Hit Man" Hart, The Ultimate Warrior, Rey Mysterio si, pentru prima data intr-un joc THQ/WWE, "Macho Man" Randy Savage. Fiecare WWE Legend si WWE Superstar are un aspect vizual distinctiv si puternic stilizat, si astfel contribuie din plin la spectacolul, atmosfera si atitudinea "verde-n fata" care completeaza actiunea de pe ecran. Cu patru clase diferite de luptatori - Acrobat, Big Man, Brawler si Grappler - WWE All Stars le ofera jucatorilor WWE Legends si WWE Superstars care au avantaje, puncte forte si tehnici individuale, inclusiv combinatii specifice si abilitati unice.

CREATE-A-SUPERSTAR - Acum iti poti aduce contributia la istoria WWE, pentru ca iti poti crea propriul WWE Superstar! Controleaza-l in lupte impotriva celorlalti WWE Superstars si WWE Legends din joc, castiga-le pe toate, iar luptatorul creat de tine va deveni cea mai mare legenda a tuturor timpurilor!

Website oficial: WWE.THQ.com, WWEAllStars.com
Video: link

Despre TNT Games / RHS Gaming Business Unit:
TNT Games, divizia de gaming a grupului RHS Company, este distribuitorul in Romania al unor companii de talie mondiala din industria jocurilor video, inclusiv Nintendo, Disney Interactive, SEGA, THQ, NCsoft si Focus Home Interactive. Printre titlurile de renume din portofoliul TNT Games se numara consolele Nintendo Wii, Nintendo 3DS/DSi/DSi XL si accesoriile oficiale Nintendo ale acestor console, seriile de jocuri Mario si Pokemon, gama integrala de jocuri Disney pentru PC si console, colectiile de jocuri Total War, Guild Wars, Company of Heroes, STALKER, Titan Quest, WWE SmackDown vs. RAW, Worms si Warhammer 40.000 Dawn of War II, Football Manager, Divinity II: The Dragon Knight Saga, Two Worlds 2, Homefront, Aliens vs. Predator, Avatar: The Last Airbender, Naruto si multe altele.

Pentru informatii suplimentare, e-mail Info@TNTGames.ro.


Resurse Web : TNT Games

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories