Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


”ZIUA BERMO” SE SĂRBĂTOREȘTE ANUL ACESTA ȘI LA BRASOV


Autorul: Valkovszky Adrian
Subiect: BERMO GROUP
Adaugat la : November 16, 2011   Vizualizari : 559
Rate Autor : Curent : 2.46 /5
Rate Articol : Curent : 2.13 /5Alphaville – un pas „Big in Brasov” pentru Bermo Group.
Bermo Group este o companie de investiții imobiliare din Arad cu capital 100% românesc, care a demarat în 2011 primul proiect rezidenţial în Brașov. Dezvoltatorul a alocat un capital de 4 milioane de Euro în parteneriat cu Banca Transilvania pentru prima fază a proiectului Alphaville, dezvoltat în Răcădău pe Str. Carpaților la intersecția cu Str. Zorilor. Bermo Logistic, antreprenorul general al proiectului a anunțat la finalul lunii octombrie un avans la lucrări cu aproape o lună faţă de graficul de construcţie. Compania Bermo a luat în calcul deja o posibilă predare anticipată a celor 90 de apartamente față de termenul contractual (iunie 2012). Reușita acestui proiect se confirmă prin vânzările din vara și toamna acestui an dar și prin gradul ridicat de interes pe care îl manifestă brașovenii față de conceptul de Calitate Bermo. Este singurul dezvoltator care a lansat anul acesta pe piața locuințelor noi din Brașov un concept inovator de apartament premium - calitate superioară la preţ corect.
După 5 luni de la deschiderea showroom-ului din Str. Carpaților peste 600 de clienți au fost real interesați să cunoască îndeaproape produsul imobiliar iar alți 3000 de brașoveni urmăresc zilnic activitatea companiei și a proiectului din Răcădău prin intermediul internetului. Jumătate din apartamentele din Alphaville și-au găsit deja proprietarii potriviți. Primii rezidenți ai ansamblului “Big In Brasov” vor locui deja aici în primăvara anului viitor.

Ziua BERMO
Misiunea asumată de Bermo Group este aceea de a crea valoare pentru clienţi, companie, ambient şi comunităţile în mijlocul cărora îşi desfăşoară activitatea, prin inovaţie, calitate, sustenabilitate şi o dezvoltare continuă a competenţelor.
Odată cu fiecare proiect finalizat comunitatea din jurul brandului Bermo se extinde și se îmbogățește. Începând din 2007 „Ziua Bermo” este un eveniment cu prilejul căruia se întâlnesc clienți, colaboratori și reprezentanți de seamă ai comunităților locale. Cu ocazia acestei festivități desfășurate în jurul zilei înființării companiei (23 noiembrie), Bermo a acordat și distincții unor personalități sau colaboratori precum reporterul Paula Herlo, Arhitectul Dragoș Bocan și Asociația Pro Urbe Arad.
În 17 noiembrie 2011 se lansează în premieră ”Ziua BERMO” la Brașov. Reprezentanții companiei doresc să profite de acest prilej și să ofere trofee Bermo celor care contribuie decisiv la promovarea Brașovului prin administrarea ambientului citadin și prin dezvoltarea mediului cultural din oraș. Dacă vă numărați printre privilegiații care vor fi prezenţi la această recepție veți lua parte și la un concert oferit de Dragoș Moștenescu & Pasager: ”Playing Elton John”, un show glam-rock unic cu hiturile și atmosfera retro a celebrei vedete britanice si la un minirecital oferit de soprana Felicia Filip.


Resurse Web : Spot video BERMO GROUP

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories