Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Ozana Barabance&Band. Marcian Petrescu si Trupa "Trenul de Noapte"


Autorul: SCOP MANAGEMENT
Subiect: SCOP MANAGEMENT SOLUTIONS
Adaugat la : June 18, 2011   Vizualizari : 983
Rate Autor : Curent : 2.71 /5
Rate Articol : Curent : 2.57 /5Ozana Barabance&Band, Marcian Petrescu, si Trupa "Trenul de Noapte" va ofera o calatorie cu Jazz&Blues, vineri 24.06.2011, la ora 20.00, cu plecarea din statia Palatul Copiilor, Bucuresti.
Talentata, prietenoasa si plina de farmec, Ozana Barabancea este recunoscuta pentru show-urile de jazz, pentru prezenta ei in distributia muzicalului "Chicago" si poate fi vazuać la Opera Romana in fiecare saptamana.
Experienta muzicala de 20 de ani, activitatea pedagogica, spectaculoasele ei performante live, ai popularitatea castigata prin aparitia in numeroase filme de televiziune, iata cartea de vizita a unei cariere de success. Si totusi, mitul sopranei inaborababile este spulberat in mii de bucati de personalitatea plina de viata și umor a cantaretei de opera, music-hall și Jazz, Ozana Barabancea.
Vocea lui Marcian Petrescu, cu accentul ai frazarea cantaretilor de culoare americani ai muzicalitatea europeana, modul in care sunt construite povestile ce insotesc fiecare piesa, simtul umorului debordant, iata atuurile unui artist surprinzator.
Marcian Petrescu ofera prin textele in limba romana compuse de el intamplari muzicale pline de savoare din viața omului obisnuit, un comentariu social caustic sau povesti de dragoste, dublate de virtuozitatea uluitoare din pasajele solistice la muzicuta, dovada clara a faptului ca este in prezent cel mai bun muzicutist din Romania.
TRENUL DE NOAPTE, este singura trupa de harmonica blues din Romania. Cu "Dependent de Blues", trupa dovedeste implicarea creativa totala in acest gen muzical.

Toate aceste informatii nu sunt simple detalii, ci garantii ale unui spectacol in care prezenaa artistilor, ritmul si starea lor de gratie vor fi molipsitoare pentru aceia dintre voi care veti participa la sectacol.
Pret bilet 40 lei.
Biletele se vand prin www.bilete.ro, caseria Hotel IBIS, Gara de Nord, www.blt.ro, casa de bilete din Pasajul Universitatii si casa de bilete de la Palatul Copiilor Bucuresti.
Rezervari la tel. 021-330.22.77, www.biletefan.ro , caseria Pasaj UNIRII 1.


Resurse Web : Concert jazz&blues

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories