Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Cum sa curatam mocheta


Autorul: mari ciriello
Subiect: Instant Clean
Adaugat la : June 10, 2011   Vizualizari : 1096
Rate Autor : Curent : 2.47 /5
Rate Articol : Curent : 2.50 /5Instant Clean lanseaza campania de curatarea a mochetelor si covoarelor.
Prezentate intr-o gama variata de culori si modele, covoarele si mochetele sunt utile, confortabile si calduroase iar daca le acordam atentia cuvenita, durata lor de viata poate atinge zece ani. Daca ati ales sa placati pardoseala unui spatiu cu mocheta sau covoar, atunci va sfatuim ca inca din faza de achizitie sa cereti cat mai multe informatii despre modul in care se curata si se intretin aceste bunuri. Desi nu este vizibil cu ochiul liber mocheta poate deveni una dintre cele mai murdare zone din spatiul de locuit pentru ca zilnic pestea ea se aseaza particule de praf, nisip, mancare, stropi de lichide si bacterii. Pentru siguranta sanatatii si confortului dvs., Instant Clean va consiliaza in vederea adoptarii celor mai bune metode de curatare a mochetelor si covoarelor.
ASPIRARE Prima si cea mai utilizata metoda de curatare, este aspirarea si este recomandat ca acesta activitate sa se faca cel putin o data pe saptamana, uneori chir de mai multe ori daca traficul este intens. Prin aspirare se extrag particulelor de nisip si praf stationate la baza mochetei, lasand in urma fibrele texturii catifelate si stralucitaore. Nu trebuie sa asteptati pana cand mocheta sau covorul dvs. isi va schimba culoarea, actionati din timpt pentru ca, desi acestea par curate, nu ve-ti sti niciodata ce se ascunde la radacina fibrelor.
PETE Daca accidental a aparut o pata pe mocheta, canapea sau fotoliu nu va grabiti sa turnati pe pata orice solutie pe care o aveti la indemana; mai intai cititi prospectul, dupa care vedeti ce reactie ar produce solutia aplicata texturii. Pentru test incercati pe o portiune mai ascunsa iar in caz de reactii adverse cel putin locul nu va fi expus vederii. In comert exista o multitudine de spray-ri pentru pete si s-ar putea ca la inceput sa functioneze; nu uitati insa ca aceste spary-uri poat contine substante chimice dure care distrug fibrele texturii prin decolorare, daca le utilizati de mai multe ori pe aceeasi pata. La birou daca ati scapat un lichid pe mocheta sau pe canapea, adunati cu o laveta uscata lichidul dupa care tamponati cu un prosop imbibat in apa calduta sau apa minerala.
SPALARE MOCHETA Prin natura creatiei lor mochetele sunt facute pentru trafic intens si sunt concepute special pentru a retine particulele de praf de pe incaltaminte. Astazi curatarea mochetelor si covoarelor se face mecanizat iar procesul se desfasoara in trei etape: aspirare, scoaterea petelor si spalare. Mai intai se face o evaluare atenta a mochetei iar in functie de natura materialului textil si gradul de implicare (murdarie) se alege solutia si metoda corecta de curatare. Accesand curatarea profesionala economisiti timp si bani iar mocheta dvs. va avea o durata mai lunga de viata.
Metoda de spalare mochete cu spuma uscata
Curatarea mochetelor/covoarelor se executa cu ajutorul monodiscului: timpul redus de lucru si de uscare, revigorarea fibrelor textile si redarea culorilor initiale. Aceasta metoda este recomandata in cazul mochetelor mai putin murdare, spalarea fiind una mai superficiala. Metoda presupune urmatoarele etape:
aspirare uscata/ samponare/ curatare/aspirare umeda
Curatarea covoarele si mochetelor prin injectie-extractie
Curatarea mochetei prin metoda Injectie-Extractie se recomanda pentru spatiile cu trafic intens. Solutiile utilizate nu ataca tesatura, nu implica nici un risc de toxicitate sau alergie si indeparteaza praful, lasand in urma un aer placut. Avantaje: uscare rapida, reluarea traficului se face dupa aproximativ 8 ore. Etape:
aspirare uscata/ indepartarea petelor / injectie extractie


Resurse Web : Instant Clean

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories