Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


eLog.ro, expert in consumabile pentru print, la dispozitia clientilor sai


Autorul: Matei Adrian
Subiect: eLogic Solutions SRL
Adaugat la : December 7, 2011   Vizualizari : 550
Rate Autor : Curent : 2.47 /5
Rate Articol : Curent : 2.15 /5Cu o indelungata experienta in comercializarea de imprimante, multifunctionale si copiatoare digitale, alaturi de numeroase alte produse office si IT&C, echipa eLog.ro sta la dispozitia utilizatorilor unor astfel de echipamente, pentru orice intrebari cu privire la alegerea consumabilelor potrivite si folosirea acestora.

eLog.ro poate acorda consiliere gratuita in situatii precum decizia intre consumabile originale sau compatibile, optarea pentru refill sau adoptarea raspunsului corect in cazul aparitiei indicatorului de "low level" la cartusele de cerneala sau toner. Profesionistii eLog.ro recomanda respectarea semnalizarii de "low level" a cartuselor, aceasta fiind extrem de importanta nu doar pentru calitatea finala a documentelor si imaginilor printate, ci si pentru protejarea echipamentelor si asigurarea functionarii lor optime pe toata durata de viata.

Pentru orice situatie, eLog.ro va poate oferi indrumare, lamurindu-va neclaritatile si informandu-va cu privire la cele mai bune optiuni. Echipa eLog.ro va sta la dispozitie atat prin contactul telefonic direct, cat si indirect, prin e-mail, pe pagina de Facebook ori pe blogul magazinului.

In plus de consilierea gratuita pentru utilizarea optima a produselor office, eLog.ro ofera clientilor sai o modalitate extrem de simpla de a gasi consumabilele potrivite, in functie de tipul echipamentului si producatorul acestuia, prin intermediul unui motor de cautare consumabile unic, ce se gaseste pe site-ul magazinului online, la sectiunea "consumabile originale".

Nu in ultimul rand, magazinul online IT&C eLog.ro afiseaza cel mai mare numar de produse din Romania, in gama de consumabile pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare digitale, reusind sa acopere aproape exhaustiv nevoile consumatorilor de print.


Despre eLogic Solutions si magazinul online eLog.ro

Firma eLogic Solutions SRL, infiintata in anul 2005 si transpusa din 2006 in mediul online prin magazinul electronic www.eLog.ro, este specializata in comercializarea de produse IT&C si echipamente de birou, in special imprimante, multifunctionale, copiatoare digitale si consumabile originale sau compatibile, alaturi de articole de birotica-papetarie, la preturi dintre cele mai convenabile.

Firma presteaza servicii de pre- si post-vanzare, pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor clientilor. In materie de pre-sales, acestia pot beneficia de consiliere gratuita pentru achizitii, iar in materie de after-sales, sunt oferite servicii de distributie, consultanta, suport pentru instalari, instruire utilizatori, service, mentenanta si, nu in ultimul rand, consumabile si piese de schimb pentru echipamentele furnizate.

Prin produsele si serviciile sale, eLog.ro doreste sa fie partenerul IT&C ideal, atat pentru afacerile mici si mijlocii, cat si pentru marile birouri sau companii, fiind capabil sa ofere solutii personalizate inclusiv la nivel corporate. eLogic Solutions SRL poate administra si distribui comenzi de orice talie, oriunde in Romania.


Contact:

Site prezentare: www.elogicsolutions.ro
Magazin online: www.elog.ro
Blog: http://blog.elog.ro
Pagina facebook: www.facebook.com/cartuse.cerneala

Telefon fix: 0361 - 425461
Telefon mobil: 0721 688 649
Fax: 0261 - 711406

E-mail:
comenzi@elog.ro
office@elog.ro


Resurse Web : www.elog.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories