Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


iPhone 4 vs iPhone 4S. Detaliite fac diferenta


Autorul: Onea Cristina
Subiect: www.quickmobile.ro
Adaugat la : October 13, 2011   Vizualizari : 3676
Rate Autor : Curent : 2.59 /5
Rate Articol : Curent : 2.50 /5Aparent nu exista nicio diferenta, iar orice necunoscator ar putea confunda foarte usor un iPhone 4 cu un iPhone 4S sau invers. Insa este incarcatura foarte mare de informatie si de putere care il distanteaza foarte tare pe iPhone 4S de predecesorul sau.
Este adevarat ca design-ul este acelasi, insa asta, memoria RAM si greutatea sunt printre putinele lucruri pe care le au in comun. Primul lucru este sistemul de operare. iPhone 4 are sistemul iOS 4, iar iPhone 4S se bucura de noul iOS 5. Insa partea buna este ca si iOS 4 poate sa isi faca upgrade la iOS 5, ca sa nu ramana in urma din acest punct de vedere.
Procesorul are, in continuare, 1GHz, insa s-a trecut de la single core la dual core, ceea ce face ca noul iPhone sa functioneze de doua ori mai repede si mai bine atat in ceea ce consta calculele si incarcarea imaginilor, care, vom vedea mai tarziu, au o rezolutie mai mare, cat si la descarcarea datelor din online. Daca la iPhone 4 acest lucru se intampla cu o viteza de 7.2MBps, la iPhone 4S viteza este de 14.4MBps. Ceea ce este un lucru extraordinar. Cine nu isi doreste o viteza mai mare cand vine vorba de internet sau de orice altceva?
Apoi, daca la iPhone 4 memoria de stocare a datelor incepe de la 8 Gb, la iPhone 4S nu exista asa ceva. Toate sunt mai mari. Asa ca avem de ales intre 16Gb, 32Gb, sau 64GBb. Asta pentru ca avem nevoie sa stocam mai multe poze mult mai bune pe care le vom face cu noua camera de 8 MP care este pusa in locul celei de 5 MP. In acest fel pozele vor fi mult mai bune, dar asta se datoreaza si celei de-a cincea lentila introdusa pentru ca aparatul sa poata capta mai multa lumina de care va avea nevoie din plin. In plus, si videoclipurile vor avea o calitate mult mai buna datorita sistemului full HD cu care a fost imbunatatita camera.
Ceea ce are in plus iPhone 4S si nu a avut niciodata iPhone 4 este iCloud. Acesta este o noua aplicatie in care se pot stoca toate datele. Tot din aceasta categorie face parte si Siri, care este o aplicatie de recunoastere a vocii. Cu ajutorul sau putem sa scriem mesaje, sa setam remindere, sau sa modificam agenda fara a pune mana pe telefon. Tot ea ne poate citi mesajele pe care le-am primit.
Acestea sunt toate motivele pentru care iPhone 4S este mai bun decat iPhone 4. Iar ceea ce este si mai bine este faptul ca putem sa punem o comanda pentru primele care vor ajunge in Romania prin magazinul Quickmobile.ro. Putem sa fim printre primii romani care se vor mandri cu aceasta minunata lucrare a tehnologiei de ultima ora.


Resurse Web : www.quickmobile.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories