Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


moneycenter.ro anunta lansarea sectiunii de Curs valutar BNR


Autorul: Andrei Ionescu
Subiect: moneycenter.ro
Adaugat la : January 20, 2012   Vizualizari : 675
Rate Autor : Curent : 2.74 /5
Rate Articol : Curent : 2.21 /5Cursul de schimb este actualizat imediat dupa publicarea acestuia de catre BNR si afiseaza cotatiile de curs valutar pentru cele mai importante monede: Euro, Dolar, francul elvetian, lira sterlina, leul moldovenesc, leva bulgareasca, lira turceasca, forintul maghiar sau yenul japonez.
Tot in cadrul acestei sectiuni vizitatorii moneycenter.ro pot consulta graficul evolutiei fiecarei din monedele mai devreme enumerate sau pot verifica valorea cursului valutar pentru aceste monede intr-o anumita data din trecut.

Pe langa vizualizaea cursul valutar BNR vizitatorii moneycenter.ro pot verifica si care este cel mai bun curs de schimb la casele de schimb ale bancilor din Romania, prin intermediul sectiunii "Curs valutar case de schimb".

Despre moneycenter.ro
moneycenter.ro si-a propus sa dezvolte un supermarket financiar al carui scop este de a ajuta consumatorii sa economiseasca.
Cele mai importante sectiuni ale siteului trateaza teme dintre cele mai diverse dar cu un impact semnificativ asupra vierii fiecarui roman: comparatii de credite, carduri de credit, instrumente de economisire-investire si asigurari, listarea celor mai noi promotii si cataloage de produse de pe piata, compararea costurilor pentru abonamentele de telefonie mobila si internet, evidentierea costurilor ascunde ale biletelor low-cost, grila de comisioane a principalilor brokeri precum si compararea cotatiilor valutare existente la banci.
In plus, pe moneycenter.ro puteti gasi cataloagele online ale celor mai importanti comercianti din Romania: Lidl, Altex, Baumax, Dedeman, Domo, emag, Obi, Media Galaxy, etc.


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories