Profilul Classic al tiglei GERARD beneficiaza de un discount de 20 la suta pana la 15 octombrie
By: Mircescu Alina
Posted on : September 1, 2011  Views : 714
Final Distribution, importatorul exclusiv GERARD in Romania, anunta un discount de 20% pentru tigla metalica cu acoperire de piatra naturala GERARD in perioada 01 septembrie - 15 octombrie 2011. Promotia este valabila pentru profilul GERARD Classic, culorile Redwood (rosu), Cedar (maro) si Charcoal (negru).

"Tigla GERARD Classic confera siguranta si rezistenta in orice conditii climatice si indeplineste cele mai exigente standarde internationale, fiind testata in laboratoare independente din intreaga lume. Prin demararea acestei campanii promotionale venim in intampinarea celor care nu si-au finalizat inca lucrarile pentru acoperis, oferindu-le un produs de calitate, la un pret special." a declarat Dan Mircescu, Director General Final Distribution.

Tigla Gerard Classic este o tigla metalica cu acoperire de piatra naturala, profilata dupa modelul tiglei traditionale. Datorita aspectului simplu, profilul Classic este potrivit oricarui stil arhitectural, de la casesi pana la proiecte comerciale. Are o aplicabilitate la panta de minimum 12 gradesi este disponibila in culori clasicesi contemporane.

De la introducerea pe piata romaneasca - toamna anului 2003,si pana in aprilie 2011 tigla Gerard a inregistrat un volum total de vanzari de peste1 milion de mp. Brandul Gerard s-a clasat in top 3 cele mai cunoscute marci de invelitori din Romania conform ultimului studiu Neomar Consulting[1] realizat in decembrie 2010 cu privire la comportamentul clientului de invelitori pentru acoperisuri,

Tigla Gerard reprezinta aprox. 65% din piata invelitorilor metalice cu acoperire de piatra naturala. Produsa in Noua Zeelanda, invelitoarea Gerard are cea mai mare perioada de garantie de pe piata - 50 de ani - si este comercializata in 5 tipuri de profile. Un alt avantaj Gerard este greutatea de aproape 7 ori mai mica comparativ cu cea a tiglei traditionale, ceea ce conduce la economii in constructiasarpantei. Sistemul de fixare unic asigura rezistenta acoperisului la intemperii. in plus, acoperirea otelului cu un strat de ZINCALUME asigura o rezistenta la coroziune de pana la 9 ori mai mare decat otelul galvanizat.

Pentru 2011 compania estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu aprox. 20% fata de 2010, pe fondul intrarii pe piata producatorilor de jgheaburisi burlane, in urma unei investitii de 500.000 euro. Sistemul pluvial produs la Baicoi este comercializat sub brandul NOVATIK.

Promotia GERARD Classic este disponibila in reteaua nationala, de peste 100 de parteneri, firme specializate de distributiesi montaj a produselor pentru acoperis, darsi in retele de bricolaj.

Despre Final Distribution:

FINAL DISTRIBUTION este furnizorul unui sistem complet pentru acoperis prin importul tiglei metalice cu acoperire de piatra naturala GERARD, membranelor de protectie pentru acoperissi fundatii DELTA, ferestrelor de mansarda KEYLITEsi productiei sistemului pluvial NOVATIK.

Final Distribution este reprezentant exclusiv al brandului premium GERARD - tigla metalica cu acoperire de piatra naturala. Ca urmare a dezvoltarii unui parteneriat de succes cu compania producatoare AHI Roofing din Noua Zeelanda, Final Distribution a ajuns sa detina prin vanzarile produsului GERARD cea mai mare cota din piata tiglei metalice cu acoperire de piatra din Romania.

Din 2011 Final Distribution a intrat pe productia de jgheaburisi burlane, in urma unei investitii de 500.000 euro intr-o unitate de productie in Baicoi, Prahova. Sistemul pluvial produs la Baicoi este comercializat sub brandul Novatik.

Mai multe informatii pe www.finaldistribution.ro
Blog: www.DespreAcoperisuri.ro
Follow Final Distribution on Facebook.
Pentru mai multe informatii:
Alina Mircescu, alina.mircescu@finaldistribution.ro